„Nu ma vor invinge”. Dragnea, anunt in plin razboi cu Firea si Ponta. Insa da vina din nou pe Iohannis

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca nu va fi „invins” de cei care s-au unit impotriva sa si ca „Iohannis va pierde al doilea mandat”. Dragnea a fost invitat la Antena 3 sa comenteze fotografiile publicate de Victor Ponta in care seful PSD apare impreuna cu fostii sefi ai SRI, Maior si Coldea.

„Eu cred ca nu ma vor invinge. Ei sunt disperati ca vor pierde tot: Iohannis va pierde al doilea mandat, cei din statul paralel vor pierde aceasta putere oculta, odioasa. Eu sunt convins ca PSD are suficienta tarie, intelepciune, ca sa separe graul de neghina si sa inteleaga ca acest razboi trebuie dus pana la capat. Poate ca unii dintre noi vor pica pe parcurs, dar avem sansa sa aducem linistea in tara, sa scapam de teroare. Sunt mii de oameni care ar vrea sa povesteasca insa tac de frica. Cand vor vorbi vom fi toti ingroziti de ce s-a intamplat in aceasta tara”, a declarat Dragnea.

„Nu puteau sa lipseasca si oameni din PSD, loialitatea s-a dovedit mai slaba in fata presiunilor”, a mai spus Dragnea, facand aluzie la Gabriela Firea.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: