Nu mai au rabdare. Melescanu anunta cine este candidatul ALDE pentru Cotroceni: „Evident, este locomotiva partidului”

politica

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, vicepresedinte al ALDE, a afirmat ca, pentru moment, in mod evident, candidatul potential al formatiunii la viitoarele alegeri prezidentiale este Calin Popescu-Tariceanu, liderul si ”locomotiva” partidului.

„Orice partid care doreste sa joace un rol politic serios in Romania are intentia sa isi prezinte propriul candidat pentru alegerile prezidentiale. ALDE este unul dintre partidele importante ale coalitiei si este firesc ca lumea sa aiba idei si propuneri pe aceasta tema. Ce se va intampla in viitor va depinde si de negocierile pe care le putem face in interiorul coalitiei, dar, pentru moment, in mod evident, candidatul nostru potential este Calin Popescu-Tariceanu, liderul partidului si locomotiva partidului”, a declarat Melescanu, dupa ce a participat la Gala Premiilor Tineretului Aliantei Liberalilor si Democratilor (TLDE), care s-a desfasurat duminica la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

Totodata, chestionat daca va exista un candidat comun al PSD-ALDE, Melescanu a raspuns: „Asta va trebui sa discutam”.

In cadrul Galei Premiilor TLDE, Tariceanu a primit ”premiul de excelenta pentru promovarea valorilor liberale si lupta continua pentru drepturile si libertatile cetatenesti”.

”In numele tinerilor din ALDE, odata cu acest premiu special pe care vi-l inmanam, vreau sa va transmit un mesaj. (…) Va solicitam, domnule presedinte, sa nu ezitati in a va asuma candidatura pentru anul viitor pentru functia de presedinte al Romaniei”, i-a spus Claudiu Catana, presedintele TLDE, lui Calin Popescu-Tariceanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: