Nu mai facem alegeri, PSD a decis: „Romania va avea un alt presedinte la sfarsitul acestui an”

politica

Europarlamentarul PSD Claudia Tapardel anunta, intr-un comunicat de presa remis redactiei aktual24.ro, ca „Romania va avea un alt presedinte la sfarsitul acestui an”.

Tapardel il ataca pe presedintele Iohannis, sustinand ca acesta „va ramane in istoria Romaniei ca un presedinte chiar mai toxic decat Traian Basescu. Nici macar Basescu nu bloca guvernarea asa cum o face Iohannis”.

„Nimeni si nimic pare sa nu-l mai opreasca pe Klaus Iohannis din tentativa sa de a arunca tara in haos. Nici macar judecatorii CCR nu au reusit sa il convinga pe Iohannis ca trebuie sa promulge cea mai importanta lege a acestei tari, fara de care romanii nu pot primi pensii si salarii marite si fara de care Romania nu se poate dezvolta.

Este tot mai clar ca presedintele Iohannis, care duce cinismul pe cele mai inalte culmi, are propria agenda publica, iar pe aceasta agenda se afla un singur punct: BLOCAREA GUVERNULUI!”, a declarat Claudia Tapardel.

Ea anunta apoi ca Romania va avea „un alt presedinte” la finalul acestui an.

„Ce castiga presedintele Klaus Iohannis prin aceasta atitudine? Absolut nimic! In schimb, romanii asista neputinciosi la acest razboi fara sfarsit declansat de la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis nu intelege ca la guvernare nu se afla ‘guvernul sau’, care a esuat lamentabil cat a fost la guvernare, ci o coalitie care guverneaza pentru romani si pentru aceasta tara. Acesta este si motivul pentru care actualul sef al statului face orice doar pentru a pune bete in roate. Este foarte usor sa stai pe margine si sa arunci cu pietre, asa cum face Iohannis, care a dovedit in cei 5 ani de mandat ca nu stie decat sa darame ce construiesc altii.

Din pacate, presedintele Klaus Iohannis va ramane in istoria Romaniei ca un presedinte chiar mai toxic decat Traian Basescu. Nici macar Basescu nu bloca guvernarea asa cum o face Iohannis, iar cel mai grav lucru este ca actualul sef al statului mai vrea un mandat la Cotroceni. Din fericire, Romania va avea un alt presedinte la sfarsitul acestui an, un presedinte care sa puna pe primul loc dezvoltarea tarii si care sa nu duca razboaie impotriva propriilor cetateni”, sustine Claudia Tapardel.

Mai mult despre: ,


Comentarii: