„Nu mai stii care e ciuma rosie, care e ciuma galbena”. Ponta n-are oglinda, sustine ca Pro Romania e partid de oameni noi

politica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca partidul sau vrea sa sparga blaturile care sunt un blestem pentru Romania, adaugand ca „nici nu mai stii care e ciuma rosie si care cea galbena”, pentru ca se schimba candidatii intre partide.

Victor Ponta a afirmat, marti, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca partidul pe care il conduce este cea mai buna alternativa politica, el precizand ca vrea sa sparga „blaturile” dintre PSD si PNL din multe judete.

„Atat la Iasi cat si la Bacau nu mai stii care e ciuma rosie, care e ciuma galbena, ce culoare mai au, pentru ca un pesedist candideaza la PNL, iar un penelist la PSD. E nevoie de o constructie alternativa pentru cei care spun ca s-au saturat si de PSD si de PNL, si de pesedistii din PNL si de penelistii din PSD. Vreau sa spargem blaturile astea care cred ca reprezinta un blestem pentru Romania. De 30 de ani vedem aceleasi schimbari. Sunt convins ca incet-incet, Pro Romania va fi acea solutie pentru cei care nu mai vor ciuma rosie, galbena, amestecata”, a declarat presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Intrebat daca este dezamagit de faptul ca primarul de Iasi Mihai Chirica a trecut de la PSD la PNL, dupa ce edilul a participat la un moment dat si la unele actiuni politice ale Pro Romania, Ponta a spus ca Mihai Chirica este „extrem de nestatornic in iubirile politice”.

„N-am dezamagiri, am doar bucurii cand oamenii confirma lucruri bune. Primarul Chirica este extrem de nestatornic in iubirile politice, nu cred ca trebuie sa suferim din chestia asta. Important e ca aceasta nestatornicie sa nu-l afecteze activ ca primar, pentru ca Iasiul are un potential extraordinar care trebuie folosit”, a spus Victor Ponta, citat de news.ro.

Liderul Pro Romania considera ca PSD va pierde alegerile atat in Bacau, cat si la Iasi.

„La Bacau a iesit seful PSD (Dragos Benea – n.r.) sa anunte cum suntem noi bolnavi. Seful PSD Bacau e si specialist in Covid. O sa ma mai duc de vreo doua-trei ori la Bacau pana sunt sigur ca pierde PSD-ul daca tot ne doreste infectati. Ca si la Iasi si la Bacau PSD-ul probabil va pierde ceea ce considera niste judete rosii. Si ii deranjeaza candidatura Pro Romania pentru ca este o candidatura, si la Bacau si aici la Iasi, care ia foarte multe voturi. Dar nu ma asteptam ca razboiul sa se duca in acest mod. La Bacau, candidata noastra doamna Taga (Aurelia Taga, candidat la sefia CJ Bacau – n.r.) este medic, isi face datoria. Acum in loc sa se duca sa aiba grija de pacienti trebuie sa stea acasa, pentru ca asa a zis seful PSD ca are o problema. Noi ne-am testat, nu am facut nimic de atunci si pana aseara (luni seara – n.r.) cand am primit testul. Daca era pozitiv evident ca nu ne-am mai fi vazut astazi (marti – n.r.)”, a declarat Victor Ponta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: