„Nu mai sunt frantuzoaica”. Aventuri neplacute pentru Clotilde Armand pe aeroportul Otopeni

news

Clotilde Armand a avut parte de surprize, luni, cand a incercat sa decoleze spre Franta de pe aeroportul Otopeni. 

Vrand sa plece spre Paris impreuna cu fiica sa, Clotilde, de acum cetatean roman, nu a stiu ca are nevoie si de aprobarea notariala a tatalui pentru a iesi din tara cu copilul. Prin urmare, Clotilde Armand nu a putut parasi tara, apreciind insa ca Politia si-a facut treaba.

“Era prima data cand calatoream ca romanca, eu si copiii avand pana de curand acte emise de autoritatille din Franta, si nu mi-am dat seama ca nu pot iesi cu copii din tara daca nu am si acordul tatalui, care urma sa ramana la Bucuresti.

Politia si-a facut treaba. Chiar daca pentru mine a fost o aventura neplacuita. M-au oprit la politie pentruica fetita mea nu avea aprobarea notariala. In Franta poate sa calatoreasca copilul doar cu unul dintre parinti. Nu ai nevoie de altceva. Politia mi-a propus sa las fetita si sa iau zborul, iar tatal ei sa vina sa o ia. Trebuia sa o las acolo cu politia si nu am facut acest lucru. M-am intrors cu ea si o sa plec mai tarziu. Pe viitor am sa stiu si am sa respect regulile din Romania. Nu mai sunt frantuzoaica”, a transmis Clotilde Armand pe Facebook.

Plecarea in Franta este pentru Clotilde Armand un prilej si pentru a se intalni cu romanii care traiesc acolo. Joi, aceasta va avea o intrevederecu diaspora din Paris.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: