„Nu mi-a venit sa cred ce am vazut. Astia sunt pagani”. Opozitia reactioneaza la imaginile de la nunta Liei Olguta Vasilescu

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda i-au sfidat pe romani organizand nunta in postul Pastelui, mentionand ca cei care au participat nu sunt nici macar atei, ci pagani care nu mai au voie sa conduca Romania.

Ludovic Orban a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la intalnirea regionala nord – vest a PNL, ca participantii la nunta Liei Olguta Vasilescu cu Claudiu Manda i-au sfidat pe toti romanii care cred in Dumnezeu, care respecta traditia bisericii si care tin in aceasta perioada postul Pastelui.

„Am deschis dimineata televizorul si nu mi-a venit sa cred ce am vazut. Suntem in postul Pastelui, orice roman credincios, care respecta traditia, care isi respecta semenii stie ca in postul Pastelui nu se fac nunti. Ce credeti ca am vazut la televizor? Toata ciuma rosie, toti cei care se bateau cu caramida in piept ca ei fac referendumul pentru familie, aratandu-si ca niste farisei credinta, dar nu in Dumnezeu, ci in idolul la care nu au voie sa se inchine, s-au dus si au sarbatorit la nunta, sfidand pe toti romanii care cred in Dumnezeu, care respecta traditia bisericii si care tin in aceasta perioada postul Pastelui. Astia nici atei nu sunt, ci mai degraba sunt pagani si nu mai au voie sa conduca Romania”, a spus Orban, citat de Mediafax.

PNL a organizat, duminica, la Cluj-Napoca intalnirea regionala nord-vest cu peste 6.500 de alesi locali, activul de partid si candidatii PNL pentru alegerile europarlamentare.

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda s-au casatorit de Dragobete in fata ofiterului de stare civila si s-au cununat si religios, insa au organizat petrecerea abia sambata, in comuna Isalnita, judetul Dolj.

Mai mult despre: ,

Comentarii: