„Nu-mi amintesc, in cei 15 ani de cand merg la Cotroceni, sa fi vazut scene similare”. Jurnalistul care a refuzat sa-i stranga mana lui Dragnea la Palatul Cotroceni

analize

Jurnalistul Dan Tapalaga, prezent la receptia de la Cotroceni, afirma ca Liviu Dragnea a avut un comportament vum nu a mai vazut la nimeni altcineva care a fost invitat vreodata in acest loc. Tapalaga a mentionat ca a refuzat sa-i stranga mana lui Dragnea.

Tapalaga spune ca Dragnea a avut un comportament „ostentativ”, „a cautat sa le arate tuturor celor prezenti, prin comportamentul sau bossy, cine este seful”.

„Liderul PSD a stat destul de mult, peste o ora, in orice caz. A ocupat o vreme centrul gradinii facand poze cu Dancila si Firea. In mod evident, a cautat sa le arate tuturor celor prezenti, prin comportamentul sau bossy, cine este seful. A facut asta ostentativ, fara rest si fara prea multe scrupule, avand in vedere ca se afla la Cotroceni in calitate de invitat, nu de gazda. Nu-mi amintesc, in cei 15 ani de cand merg la Cotroceni, sa fi vazut scene similiare.

Cand presedintele nu-i invita la Cotroceni, liderii PSD si ALDE tipa ca nu-i respecta institutional. Cand sunt invitati, submineaza prin comportamentul lor autoritatea presedintelui, pe fata. Tariceanu a refuzat invitatia, Firea s-a plans pe la Antena 3 ca n-a fost tratata cu atentie pe masura importantei ei de primar general, iar Dragnea a defilat cu alai prin gradinile Cotroceniului ca un amfitrion, de data asta fara mici si bere. Aceste scene s-au consumat in timp ce PSD si ALDE trag din toate pozitiile, mediatic si institutional, in Klaus Iohannis, golind institutia de atributii si incercand sa-l umileasca pe seful statului pe toate caile posibile. Sunt tot mai convins ca scopul lor este sa-l scoata pe seful statului mai urat decat l-au evacuat securistii pe Emil Constantinescu. Nu doar invins, ci si calcat in picioare, umilit si batjocorit”, a scris Tapalaga pe g4media.ro.

Jurnalistul a mentionat apoi ca Dragnea a venit si spre el pentru a-i strange mana, insa l-a refuzat pe seful PSD.

„Ma aflam in apropierea unui grup de ziaristi cand liderul PSD s-a repezit sa faca o poza si cu ei. A venit apoi zambitor si impaciuitor, cu mana intinsa catre mine. N-am gasit altceva mai bun de facut decat sa-mi tin ambele maini infipte in buzunarele pantalonilor, o impolitete pe care a trebuit sa i-o explic cumva liderului PSD in doua cuvinte. Dupa ce i-am comunicat de ce nu putem da mana a spus, bine, atunci n-o sa ne dam mana pana la capat. N-am mai apucat sa-l intreb care capat, al lui sau al nostru, pentru ca s-a rasucit pe calcaie si a pornit agale prin multime, cu Dancila urmandu-l docila si cu Anca Alexandrescu pozandu-l cu telefonul pe boss-ul PSD in gradina Cotrocenilor”, a mai spus Tapalaga.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: