„Nu ne luati de fraieri”. Un vicepresedinte USR il ameninta pe Ludovic Orban ca va vota motiunea de cenzura: „Mai conving si alti parlamentari modolveni sa o faca”

politica

Deputatul USR Iulian Bulai anunta ca va vota urmatoarea motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL daca „nu se misca lucrurile, sa avem fonduri europene nerambursabile pentru Autostrada A8 in urmatorul exercitiu financiar al UE”. „Nu mai ignorati Moldova, nu ne luati de fraieri”, scrie Bulai.

„Stimate domnule Orban, ati ignorat Moldova ca ministru al Transporturilor, inteleg ca veti face la fel acum. Daca nu se misca lucrurile sa avem fonduri europene nerambursabile pentru Autostrada A8 in urmatorul exercitiu financiar al UE, va asigur de faptul ca voi vota pentru motiunea de cenzura la urmatoarea motiune impotriva acestui guvern. Lipsa infrastructurii in Moldova ne duce la disperare. Ne izoleaza de Romania si de Europa si face sute de victime rutiere in zona noastra”, a scris pe Facebook deputatul USR.

El spune ca „ignorarea Moldovei din partea blatului PSD-PNL de nealocare bugetara ( si fonduri europene nerambursabile) pentru infrastructura din Moldova trebuie sa inceteze acum”

„Nu mai ignorati Moldova. Nu ne luati de fraieri. Nu ati dat bani Moldovei si asta se stie. Daca prin parghiile pe care le aveti acum problema nu se rezolva cat mai repede, votez cu constiinta impacata la urmatoare motiune de cenzura. Si mai conving si alti parlamentari modolveni sa o faca. Nemtenii si moldovenii m-au trimis in Parlament sa lupt pentru interesul regiunii noastre pe care acum o ignorati. Asa cum ati facut in ultimii 30 de ani. Nu mai tine. Nu mai avem rabdare pentru promisiuni goale”, adauga Bulai, care se intreaba de ce sunt bani pe fonduri europene nerambursabile pe alte proiecte de infrastructura in tara, dar nu si in Moldova.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: