politica

„Nu ne mai omorati!”. Derapaj odios, partidul lui Ponta sustine ca vorbeste in numele celor care au decedat la Neamt

Partidele incearca deja sa obtina profit electoral de pe urma tragediei din Piatra Neamt. Campion este partidului lui Ponta si Tariceanu, Pro Romania. Acesta sustine ca vorbeste „in numele victimelor de la Spitalului Judetean Piatra-Neamt, dar si a sutelor de persoane decedate zilnic din cauza incompetentei celor care conduc sistemul sanitar”.

„Filiala Caras Severin a Partidului PRO Romania isi face, astfel, datoria de onoare si, in numele victimelor de la Spitalului Judetean Piatra-Neamt, dar si a sutelor de persoane decedate zilnic din cauza incompetentei celor care conduc sistemul sanitar, cere demisia imediata a Guvernului Orban, precum si a intregii conduceri a Consiliului Judetean Piatra Neamt”, anunta liderul filialei, deputatul Ion Spanu.

Mesajul integral:

Va rugam: nu ne mai omorati! Filiala Caras Severin a Partidului PRO Romania isi exprima profunda compasiune pentru persoanele ranite in incendiul devastator de la Spitalul Judetean Piatra-Neamt si transmite, pe aceasta cale, condoleante tuturor familiilor indoliate de acest tragic eveniment.

Din nefericire, asistam la un nou incident terifiant pentru opinia publica romaneasca care scoate, astfel, la iveala incompetenta celor care conduc, de prea multa vreme, un judet atat de important pentru Romania, cum este Piatra Neamt, dar si a celor care sunt, astazi, la carma Romaniei.

Nu avem cum sa nu facem o paralela intre acest incendiu si ceea ce s-a intamplat, in 2015, la Colectiv. Atunci, Primul Ministru a platit cu functia pentru acea tragedie nationala, spre incantarea nedisimulata a lui Klaus Iohannis, extrem de putin interesat de evenimentul in sine, dar foarte preocupat sa-si faca jocurile politice pentru acapararea puterii totale.

Foarte putin probabil ca acest lucru se va intampla si acum, atat guvernarea PNL, cat si Presedintele Romaniei obisnuindu-ne de foarte multa vreme cu dubla masura, de vina fiind oricine altcineva in afara de ei.

Filiala Caras Severin a Partidului PRO Romania isi face, astfel, datoria de onoare si, in numele victimelor de la Spitalului Judetean Piatra-Neamt, dar si a sutelor de persoane decedate zilnic din cauza incompetentei celor care conduc sistemul sanitar, cere demisia imediata a Guvernului Orban, precum si a intregii conduceri a Consiliului Judetean Piatra Neamt.

Klaus Iohannis a impamantenit sintagma cinica “a trebuit sa moara oameni”, ca explicatie generala pentru pentru toate actiunile sale politice inconstiente. Si, pana acum, se pare ca i-a reusit: romanii mor in spitale rapusi de coronavirus pentru ca Presedintele Romaniei si-a dorit cu orice pret alegeri locale; romanii mor arsi de vii pentru ca actiunile executivului au dus pe buza prapastiei intreg sistemul sanitar.
Domnilor guvernanti, domnule Presedinte,

In loc sa venim cu propuneri pentru redresarea economica si sociala a Romaniei, in loc sa stam cu totii la aceeasi masa si sa facem un proiect pentru dezvoltarea acestei tari, ne-ati adus in situatia in care sa nu ne mai dorim decat SA NU NE MAI OMORATI!

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

INTERVIU Remus Stefureac (INSCOP), despre sondajele care se bat cap in cap: „Tentativele de manipulare se intorc impotriva celor care le initiaza”

La mai putin de o luna pana la alegerile locale si europarlamentare din iunie, spectrul…

38 de minute ago

Simion (AUR) ameninta dupa atentatul din Slovacia: „Nu m-ar mira daca aceste gesturi extreme o sa fie copiate inclusiv la noi in tara”

Liderul AUR, George Simion, sustine intr-o postare pe blogul lui ca atentatul impotriva premierului slovac…

O oră ago

Dupa autostrada suspendata a lui Oprescu, Gabriela Firea le promite bucurestenilor ca le va face metrou pana in Voluntari

Candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, 16 mai, ca solutia pentru…

2 ore ago

Politia Capitoliului din Washington D.C. investigheaza prezenta unei pungi cu cocaina in sediul institutiei

Politia Capitoliului american (USCP) a anuntat miercuri ca investigheaza descoperirea unei pungi cu cocaina in…

O oră ago

Microsoft cere relocarea unor angajati din China, pe fondul tensiunilor dintre China si SUA. Este vorba deste sute de oameni

Microsoft le cere unora dintre angajatii sai din China sa ia in considerare posibilitatea de…

O oră ago

Parlamentul estonian a adoptat o lege care permite confiscarea activelor rusesti ca daune de razboi in folosul Ucrainei

Deputatii estonieni au adoptat miercuri un act care permite utilizarea activelor rusesti inghetate in cadrul…

2 ore ago