„Nu parasiti Antena 3, uitati-va si la RECLAME”. Efect: GADEA si-a cumparat un apartament de LUX

news

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, si-a achizitionat inca o casa, un apartament de lux situat aproape de Cotroceni, o zona exclusivista din Bucuresti. Recent, el facea apel catre sustinatori sa vizioneze reclamele de pe Antena 3 pentru a sustine postul impotriva celor care „vor sa ne inchida”.

Gadea a ales pentru familia sa un apartament cu 3 camere, cu o suprafata de aproape 200 de metri patrati, pretul locuintei fiind de aproximativ 250.000 de euro, scrie wowbiz.ro. Tot acolo sotia sa, Agatha, a inchiriat un spatiu pentru un after school, scrie siteul wowbiz.ro.

bloc

Gadea s-a aratat incantat de conditiiile pe care le ofera apartamentul, marturia sa fiind folosita de proprietarii compexului pentru a-si face reclama: „Pentru mine, acasa inseamna un loc in care sa ma pot odihni si relaxa. Cand am venit pentru prima data m-a surprins cat de liniste este. Am hotarat ca aici va fi acasa”.

In timpul campanie recente de victimizare, cand a acuzat autoritatile ca vor sa „inchida” Antena 3, Gadea a facut deseori apel catre sustinatori sa vizioneze si reclamele de pe post.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: