„Nu pricepi ca esti un biet chelner?”. Solomon Saorma ii ataca acum pe „chelneri”, dupa ce si-a batut joc de un casier. Noi derapaje ale deputatului PSD

politica

Deputatul PSD Adrian Solomon, cel care a provocat scandal intr-o saormerie din Bucuresti, continua sa se comporte revoltator. De data aceasta el are un comportament subirban fata de un competitor din Vaslui, deputatul USR Mihai Botez, despre care spune ca a fost „chelner” si publica o fotografie in care acesta a fost urmarit imbratisand o femeie.

Adrian Solomon, desi pretinde ca este social-democrat, considera ca meseria de „chelner” este injositoare. Intr-un atac postat pe pagina de Facebook a PSD Barlad, Solomon tine sa aduca aminte ca deputatul USR Mihai Botez ar fi fost chelner.

„Vad ca USR Barlad nu are alta treaba decat sa se frece ca porcul de gard (expresie arhaica romaneasca) de mine facand o compilatie de clisee liberal-frustrate despre tot felul de vrajeli.

Ca sa fii deputat, sa te cheme Mihai Botez si sa nu stie nimeni de tine, sa nu fi aflat cineva din Parlament ca esti deputat, atunci este jenant. Pai cum vine mai NIMENI in drum care esti, sa perorezi in permanenta ineptii de astea despre un OM care TE IGNORA?!

Nu pricepi, mai Botez, ca esti un biet CHELNER la Petrica Dunca la streaptease? Ca eu mi-am facut scoala la timp? Ca ai mult de recuperat? Tu te poti compara cu un parlamentar cu experienta de trei mandate? Tu nici nu stii pe unde ajungi la PM in B4 …cum nu stii ce inseamna ?Nu e o surpriza . Tu esti prea prost …pregatit ca sa contezi .Tu ramai ala cu rucsacul care intr-un mandat ai adunat 160 000 de lei. Cum? Eu nu am reusit in trei mandate. E clar ca din punctul asta de vedere ii fac de rusine pe alegatorii mei. Eu las alegatorilor mei zeci de legi initiate de mine si care se aplica, sute de rapoarte semnate de mine ca presedinte al comisiei de munca si care au devenit legi, mii de rapoarte de respingere ale unor initiative legislative semnate ca secretar sau presedinte al comisiei de munca in ultimii 12 ani!

USR si Botez? Niste nimeni pe drum!”, a scris Solomon.

Citeste si: „Alo, Mustafa, esti in Romania aicea. Bai, panarama!”. CNCD s-a autosesizat fata de injuraturile xenofobe ale deputatului PSD Adrian Solomon

El a publicat si o fotografie care demonstreaza ca deputatul USR a fost urmarit indeaproape de oamenii lui Solomon.

„Ghiciti cine sunt personajele? O fi acel moment in care i-a promis ca o face Vice?”, a mai scris Solomon.

„NIMENI IN DRUM – Botez de la Barlad prezentandu-se drept mare licentiat si masterizat cand de fapt e doar un biet lucrator in Alimentatia publica, atat cat poate fi servitul la mesele din jurul barei socotit alimentatie”, a mai scris ulterior Solomon pe pagina PSD Barlad.

Vad ca USR Barlad nu are alta treaba decat sa se frece ca porcul de gard( expresie arhaica romaneasca ) de mine facand o…

Posted by Organizatia Municipala PSD Barlad on Wednesday, 18 November 2020

 

Mihai Botez a prezentat zilele trecute un scurt istoric al faptelor de arme ale lui Solomon.

Daca ati auzit de Adrian Solomon, probabil ati auzit intr-un context negativ. Este o sursa interminabila de jigniri si aroganta. Adrian Solomon este deputatul care s-a autocaracterizat ca fiind un comunist luminat, intr-un stat in care milioane de oameni au avut de suferit din cauza comunismului. Aflat deja la al treilea mandat de deputat, cautandu-l pe al patrulea, domnul Solomon s-a remarcat mai mereu prin declaratii scandaloase si situatii in care a pus judetul Vaslui intr-o lumina negativa.

Stirea care a facut de curand inconjurul presei a fost scandalul facut de acesta intr-o shaormerie, cand a refuzat sa poarte masca, certandu-se cu un casier de alta nationalitate si adresandu-i insulte, cel putin la limita rasismului.

Dar evident, scandalurile nu sunt un lucru nou in viata domnului Solomon. In 2012, l-a amenintat pe Mihai Razvan Ungureanu cu soarta lui Aldo Moro, un fost premier italian care a fost rapit si ucis. Nu a fost primul astfel de episod. In 2007, cand era viceprimar, Adrian Solomon l-a intampinat pe viitorul prieten, Calin Popescu Tariceanu, cu o fanfara care a intonat un mars funebru. Ura pentru justitie i-a unit peste ani pe cei doi.

In perioada in care barladenii si multi alti cetateni protestau impotriva exploatarii gazelor de sist, Adrian Solomon tuna si fulgera impotriva companiilor si americanilor. Imediat ce s-a schimbat guvernul si PSD a venit la putere, Solomon a facut o schimbare de 180 de grade in favoarea exploatarii gazelor. Interesul cetatenilor nu a fost niciodata o preocupare pentru el, ci doar punctele electorale.

Inca 4 ani de mandat pentru Solomon inseamna inca 4 ani de stiri negative despre judetul Vaslui. Mergi la vot pe 6 decembrie. Alege-ti reprezentanti care nu te vor face de ras”, a scris Botez.

Mai mult despre: ,

Comentarii: