Nu s-au potolit. Lider PSD-ist, la un pas sa fie luat la bataie de pasagerii unei curse TAROM: „A fost nevoie ca echipajul sa calmeze lumea”

politica

Dragos Titea, secretar executiv al PSD Maramures, a cauzat joi intarzierea cursei TAROM Bucuresti-Satu Mare pentru ca nu a ajuns la timp la avion. Avionul a asteptat ala sol pana la sosirea lui Titea, starnind furia pasagerilor. Titea a fost pana vineri secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

„Au blocat avionul la sol pentru pesedistul Titea. In urma cu cateva minute a aterizat cursa Tarom Bucuresti-Satu Mare. Nu asta este stirea. Avionul a pornit cu o intarziere de 50 de minute. Ar putea fi asta stirea. Aeronava a fost tinuta la sol pentru ca secretarul executiv al PSD Maramures si secretar de stat in Ministerul Transporturilor pana acum cateva zile, Dragos Titea, sa urce la bord. Aceasta este stirea.

Pentru cati romani sta un avion pe pista cu motoarele pornite? Pentru niciunul, daca nu este de la partidul care trebuie. Sa va amintiti asta cand votati duminica. Nici atunci cand au nevoie de voturi nu stiu mima „calitatea” de cetatean de rand. Tara este a lor. Duminica o puteti lua inapoi.

Titea de la PSD a oprit un avion, pana a avut el chef sa vina. Noi putem opri duminica o epoca, cat vom avea noi chef. Nu uitati asta cand puneti stampila!”, informeaza Atac la Cenzura pe Facebook.

Lucian Mindruta afirma ca a fost nevoie de interventia echipajului pentru a calma pasagerii.

„Am citit stirea asta si-am realizat ca madam Mezei n-a mintit. Chiar poti sa opresti un avion la sol. Calatorii cursei de Satu Mare din seara asta spun ca avionul a fost oprit de la decolare pana-a venit un secretar de stat PSD – probabil demis deja!!! – cu masina VIP.

Martorii spun ca pasagerii s-au revoltat si ca a fost nevoie ca echipajul sa calmeze lumea. Incredibil, acesti oameni nu inteleg nimic, nici acum, niciodata!!!! Fara PSD in turul 2″, a scris Mindruta pe Facebook.

Titea, care se intorcea de la intruniri electorale alaturi de Dancila, neaga vehement aceste informatii.

‚ÄĚNumele meu a fost implicat, in aceasta seara, intr-un scandal politic generat de oameni frustrati, care isi traiesc viata dezinformand. Oameni care sunt slugi ale liberalilor, care manipuleaza si se afiseaza mandri cu candidatul Iohannis, pe a carui pagina de Facebook ati putut citi azi dezamagirea si durerea unui numar impresionant de romani care nu mai au incredere in el si care ii doresc spor in a-si face bagajele.

Am fost denigrat pentru intarzierea cursei Tarom Bucuresti – Satu Mare. Am fost denigrat pentru ca m-am aflat in aeronava, pentru ca am urcat ultimul in avion si pentru ca am avut loc pe ultimul rand. Am fost acuzat ca avionul a avut intarziere din cauza mea desi cauza e cu totul alta si poate fi dovedita in orice clipa. INTARZIEREA S-A PRODUS DIN CAUZA ROTATIEI AVIOANELOR SI AERONAVA NU A FOST TINUTA LA SOL INTENTIONAT”, sustine Titea pe Facebook.

Titea, in urma cu doua zile, alaturi de Badalau si Dancila in judetul Giurgiu.

Mai mult despre:

Comentarii: