Nu scapam usor. Ponta: „M-am hotarat sa mai stau inca 10-15 ani la guvernare”

news

Premierul Victor Ponta a afirmat ca s-a hotarat sa mai stea „inca 10-15 ani” la guvernare, deoarece atat le va lua Ministerului de Interne si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala sa realizeze o baza de date comuna cu amenzile rutiere, pentru a putea fi verificata plata acestora.

Premierul a facut aceste remarci, miercuri, inaintea lansarii Centrului de Inovare in Securitate Cibernetica, eveniment la care accesul presei nu a fost permis. Discutia a fost insa suprinsa si transmisa in direct pe canalul de Youtube al Guvernului.

In acest cadru, Ponta si-a exprimat nemultumirea cu privire la faptul ca nu exista o baza comuna a Politiei si ANAF privind amenzile rutiere.

„M-am hotarat sa mai stau inca 10-15 ani la guvernare. Cam in atata timp le va ajunge celor de la Interne cu cei de la ANAF sa faca o baza comuna cu amenzile de circulatie. Domnule, cum, e posibil in secolul XXI sa nu poti sa intru intr-o baza de date, sa-mi spuna cine a luat amenda ? Banuiam ca nu e ceva atat de complicat tehnologic incat sa ai o singura baza de date intre Politie si… Domnule, spune-mi si mie cine a luat amenda, de radar, de ce-o fi, de parcare… Nu se poate, dom’le!”, le-a spus premierul participantilor la eveniment, organizat si cu participarea expertilor americani, pottrivit Mediafax.

El a apreciat totusi ca, daca i-ar cere vicepriministrului gabriel Oprea sa le introduca pe agenda sedintei de guvern, in sapte zile ar putea exista actele normative pentru o astfel de baza de date.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: