Nu se mai ascund. Deputat PSD: „Sinistrul ambasador al SUA trebuie expulzat de urgenta. A jignit in mult prea multe randuri poporul roman”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu solicita „expulzarea de urgenta” a lui Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania. Plesoianu este indignat ca ambasadorul si-a permis sa isi manifeste sustinerea fata de Laura Codruta Kovesi.

Plesoianu, un politician laudat si promovat deseori de agentia rusa Sputnik, afirma ca „sinistrul” ambasador a „jignit in mult prea multe randuri poporul roman” si care are comportament de „colonialist”. Hans Klemm a declarat, joi, cu referire la cazul Laurei Codruta Kovesi: „Avem incredere in experienta profesionala a Laurei Codruta Kovesi in Romania si sustinem eforturile ei de a cauta oportunitati profesionale in comunitatea internationala. Este extrem de dezamagitor sa vedem inca o incercare aparenta de a o discredita. Ii uram succes!”.

Postarea integrala a lui Plesoianu:

In acord cu prevederile Conventiei de la Viena privind relatiile diplomatice, solicit EXPULZAREA de urgenta a ambasadorului american Hans Klemm! Acest individ a depasit deja orice limita a diplomatiei si a bunului-simt! Mai nou, exercita presiuni asupra procurorilor pentru a o face scapata pe unealta-Kovesi! …Ceea ce nu face decat sa confirme ceea ce si eu, si alti cativa ne asumam PUBLIC sa spunem: Kovesi a fost unealta Administratiei Hillary-Obama!

Date fiind ingerintele repetate in treburile interne ale tarii mele, solicit expulzarea de urgenta a ambasadorului Hans Klemm. Daca suntem cu adevarat un stat independent si suveran, daca ne respectam Constitutia si pe noi insine, nu mai putem tolera amestecul acestui ambasador in activitatea parlamentara si guvernamentala, precum si in justitia romaneasca. Nu e absolut deloc treaba ambasadorului Hans Klemm, asa cum nu e, in general, treaba niciunui ambasador cum anume hotaram noi sa ne construim propriul cadru legislativ! Nu e treaba lui Klemm in ce fel isi desfasoara activitatea Inspectia Judiciara! Nu e treaba lui Klemm in ce fel isi desfasoara activitatea procurorii care o ancheteaza pe unealta-Kovesi!

Hans Klemm, ambasadorul-OXYMORON: „Avem incredere in experienta profesionala a Laurei Codruta Kovesi in Romania si sustinem eforturile ei de a cauta oportunitati profesionale in comunitatea internationala. Este extrem de dezamagitor sa vedem inca o incercare aparenta de a o discredita. Ii uram succes!”

Cu putina vreme in urma, acelasi sinistru ambasador: „Activitatea Inspectiei Judiciare din ultimul an si jumatate este in mod deosebit dificil de inteles in orice alt fel decat acela ca a devenit un instrument manipulat politic.”

…Ce anume va „ingrijoreaza”, domnule Klemm? Faptul ca vrem sa avem un stat de drept adevarat si nu un PASALAC AL acelor PROCURORI in care a investit Administratia OBAMA? Faptul ca vrem sa punem ordine in haosul judiciar controlat pe care l-ati sustinut frenetic pentru ca v-a servit anumite interese? In calitate de deputat al poporul roman, va spun RASPICAT ca NU am de gand sa tolerez atitudinea asta de GUVERNATOR DE COLONIE, atitudine pe care ati afisat-o din prima secunda a mandatului de ambasador SUA la Bucuresti!

Ati jignit in mult prea multe randuri poporul roman! Cu un tupeu INIMAGINABIL, v-ati permis sa CERTATI POPORUL ROMAN pentru optiunile sale electorale! Dupa alegerile locale din anul 2016, cu un tupeu de vataf care li se adreseaza slugilor sale, ati spus asa: „Votantii romani au vorbit. Au ales candidatul care le-a placut cel mai mult. Este greu sa inteleg modul in care ei au gandit (…) Cred ca se transmite un mesaj periculos catre SUA, catre partenerii internationali ai Romaniei si catre cetatenii romani cand politicieni care au fost, in acest caz, investigati, judecati si apoi condamnati la inchisoare sunt alesi primari”.
…Va spun ceva cazurile Mircia Gutau sau Lia Olguta Vasilescu, „Ne-excelenta” voastra?

…Dar nu v-ati oprit. Inainte de alegerile parlamentare, ati #INSISTAT: „Eu incurajez partidele politice sa selecteze candidati care nu sunt acuzati de acte de coruptie si, de asemenea, incurajez romanii sa nu voteze candidati care au fost acuzati de coruptie”.

…Insa, DIN NOU, poporul roman majoritar nu a achiesat la discursul dumneavoastra SECURISTOID, care nu are nicio legatura cu valorile democratiei americane!

…Sa mai amintesc faptul ca v-ati declarat #INSPIRAT de protestele manipulate si controlate care au dus la daramarea unui guvern legitim in anul 2015? Hans Klemm, Guvernatorul Coloniei „Romanica”: „Aici, in Romania, anul trecut, la inceputul lunii noiembrie, cu doar cateva luni in urma, am fost martor unor lucruri de care cred ca Martin Luther King Jr ar fi fost foarte mandru. Zeci de mii de oameni s-au adunat in toata tara in mod pasnic pentru a cere schimbarea, asa cum ne invata mostenirea lui Martin Luther King Jr sa facem. Am fost impresionat indeosebi de pasiunea tinerilor care isi doresc un viitor mai bun, unul in care statul de drept triumfa si lupta impotriva coruptiei este regula. Sper ca acei protestatari si alti oameni vor marsalui din nou catre sectiile de votare atunci cand va sosi momentul sa-si exercite puterea suprema, votul, pentru a alege persoane care vor fi lideri responsabili ai acestei natiuni si conducatori ai cetatenilor sai. Cred ca Romania a facut recent un pas imens catre un viitor extraordinar si, desi nu putem vedea ce se afla inainte, am deplina incredere in cetatenii acestei marete tari in acest an electoral si in dorinta lor de a avea un guvern care sa-i slujeasca bine”.

…Cu alte cuvinte, ati aplaudat si INCURAJAT protestele care au dat jos un guvern cu larga sustinere populara. Apoi, ati indemnat PE FATA la vot impotriva partidului care guverna legitim. …Nu il mai citati pe Martin Luther King! Sunteti exemplificarea perfecta a categoriei de #MANIPULATORI si #INSTIGATORI cu care a avut de luptat Martin Luther King toata viata sa!

…Evident, nici mai departe, in 2017, nu ati inteles sa va comportati ca un diplomat decent. Intr-un nou exces de zel tipic pentru un #COLONIALIST aflat in misiune, ati grait astfel: „Am fost la Universitatea ‘Babes-Bolyai’ unde am discutat despre evenimentele din Romania, despre nefericita hotarare a Guvernului de a face pasi inapoi in privinta unor prevederi referitoare la coruptie, despre raspunsul extraordinar al romanilor, care constituie o sursa de inspiratie si, din fericire, despre decizia ulterioara a Guvernului de a retrage acea legislatie”.

…Dar despre „raspunsul extraordinar al romanilor” care au VOTAT MASIV impotriva NOII SECURITATI pe care o sustineti clipa de clipa ce anume aveti de zis, domnule GUVERNATOR? Daca tineti neaparat sa determinati acest popor sa va deteste, va anunt ca sunteti pe drumul cel bun si pe banda de mare viteza! …Nu suntem sclavii nimanui, sa va intre bine in cap acest lucru!

Pentru toate acestea si pentru multe alte afirmatii, pozitionari si atitudini de STAPAN DE COLONIE, solicit EXPULZAREA DE URGENTA a ambasadorului Hans Klemm. E cazul ca America sa inceapa sa ne trateze cu RESPECT REAL!

…Iar daca ministrul de Externe si premierul nu ia imediat masurile care se impun, inseamna ca accepta tacit statutul de COLONIE ADMINISTRATA DE PESTE OCEAN!

P.S. Si nu uitati care e etimologia cuvantului “oxymoron”: “from Greek oxymoron, noun use of neuter of oxymoros (adj.) “pointedly foolish,” from oxys “sharp” (see acrid ) + moros “stupid” (see moron)”

Mai mult despre: ,

Comentarii: