Nu se mai iubesc. Gadea, scandal in direct cu doctorul ALDE Razvan Constantinescu: „Sa ma tratati cu respect!”

news

Scandal la Antena 3 intre Mihai Gadea si doctorul Razvan Constantinescu, cei doi fiind odinioara aliati in lupta impotriva „statului paralel”. Acum s-au jignit reciproc cu privire la existenta si manifestarile coronaviruslui.

Gadea a sustinut ca Razvan Constantinescu, fost membru ALDE, se comporta precum Ogica, in timp ce doctorul il acuza pe Gadea ca a difuzat fake news.

Iata o parte acestui dialog:

Mihai Gadea: Intrebarea mea este cum raspundeti acuzei ca sustineti teorii ale conspiratiei si aceasta acuza vine din lumea medicala.

Razvan Constantinescu: Cine a urmarit interviul a vazut ca atitudinea este foarte ponderata. Nu negam virusul.

Mihai Gadea: Dar ce negati?

Razvan Constantinescu: Doar isteria asta de care spuneati dvs. mai inainte si la care ati contribuit personal prin breaking news-uri false, sa spunem: „a mai murit un batran in Italia, a mai decedat un tanar de 23 de ani”.

Mihai Gadea: Dati-mi un exemplu de un breaking news fals.

Razvan Constantinescu: Nu, din astea… Nu sunt breaking news-uri practic: „a mai murit un pacient”.

Mihai Gadea: Dvs. sunteti medic sau specialist in comunicare?

Razvan Constantinescu: Sunt medic, da.

Mihai Gadea: Eu nu imi permit sa fac aprecieri despre cum va gestionati dvs. munca de medic. Dvs. cum va permiteti sa faceti aprecieri despre modul in care eu imi gestionez meseria?

Razvan Constantinescu: De trei luni de zile, nu ati invitat pe nimeni care sa aiba alta opinie decat cea oficiala.

Mihai Gadea: Data viitoare, imi faceti dvs. lista de invitati. Acum o stabilesc eu. Deci dvs., in seara asta, in loc sa vorbiti despre argumentele stiintifice pe care le aveti, vorbiti despre mine? Atat de jos jucati? Vindeti si dvs. mai sus un pic!

Razvan Constantinescu: Dar nu este nimic stiintific, aici, domnule Gadea.

Mihai Gadea: Exact, in ceea ce spuneti nu e nimic stiintific. Dvs. ce contestati?

Razvan Constatinescu: Contest isteria si mascarada fata de o viroza cu putin mai agresiva decat gripa obisnuita. Si in Italia, in anii din urma, acelasi procent de decese a fost si la fel de supraaglomerate spitalele pentru ca au redus numarul de paturi. Nu a fost ceva deosebit anul asta. Vedeam filme, poze trucate sau luate din naufragiul de la Lampedusa, puse ca ar fi acum siraguri de cosciuge. La fel peste tot in lume. Spuneati mai devreme ca sunt 500 de milioane de morti. Fals! Supraraportat!

Mihai Gadea: Care 500 de milioane? 500 de mii! Dvs. sunteti doctor sau sunteti Ogica?

Razvan Constantinescu: Ce ati spus? Ogica? Eu v-as ruga sa ma tratati cu respect, nu ca pe domnul Catarama.

Mihai Gadea: Eu o sa va acord respectul pe care dvs. il meritati. Domnul doctor, nu fiti tata, in seara asta! Eu va spun urmatorul lucru… Daca eu spun 500 de mii si dvs. spuneti ca eu am spus 500 de milioane, dvs. ce sunteti? Sunteti doctor sau ce sunteti?

Mai mult despre: ,

Comentarii: