Nu se mai termina! Inca DOI raniti au murit. Bilantul a ajuns la 41

news

Bilantul persoanelor decedate in tragedia de la Clubul Colectiv a ajuns la 41, dupa ce sambata seara au murit o femeie care era internata la Spitalul ”Floreasca” din Capitala si un barbat internat la Spitalul ”Bagdasar”.

Numarul de persoane decedate in cursul zilei de sambata a crescut astfel la noua, dintre care sapte, la spitale din Bucuresti, iar doua, dupa ce au fost transferate in Olanda.

„Vestea trista era de asteptat. Nu este o surpriza. Asa cum am anuntat, numarul de decese era de asteptat sa creasca. Este saptamana cea mai dificila. (…) Ne aflam in etapa in care complicatiile majore sunt de asteptat”, a declarat, sambata seara, pentru Agerpres, seful sectiei de chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului de Urgenta Floreasca, Ioan Lascar. El a afirmat ca, „din pacate”, lista victimelor din clubul Colectiv ar putea sa creasca.

Cea de-a noua victima de sambata, o femeie, a fost inregistrata la Spitalul Bagdasar Arseni, a confirmat medicul Mircea Carantino.

„Era dintre pacientii aflati in stare critica inca de la inceput. A fost tinuta pe aparate in toata aceasta perioada. Au fost incercate mai multe operatii. Era pe hemodializa”, a spus, sambata seara, Carantino.

Cei care au murit sambata sunt (click pe nume pentru a vedea cine au fost): Tullia Ciotola (20 de ani), Florin Popescu (28 de ani), Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionut Popescu (32 de ani), Ionut Maior (27 de ani), Alexandru Chelba (33 de ani) si Adrian Popa (29 de ani).

Cei decedati in zilele precedente sunt: Alexandru Rusitaru, Stefan Hamed, Catalina Ionita, Alexandru Simion, Anda Ioana Epure, Maria Vulcu, Valentina Florea, Carmen Irina Oprita, Gabriel Matei, Radu Palada, Tilie Nelu, Vlad Telea, Diana Enache, Nicoleta Baldovin, Ioan Tripa, Paul Alexandru Georgescu, Adrian Rugina, Constantin Ignat, Laurentiu Varlam, Alexandru Mihai, Ion Maria, Valentin Fieraru, Mihaela Vieru, Petru Andrei Buca, Claudiu Petre, Simona Livia Stan, Liliana Gheorghe, Mimi Voicu, Valentina Florea, Alexandra Matache, Monica Tanasoiu si o alta tanara.

Un numar de 107 persoane sunt spitalizate, dintre care 48 sunt in stare grava si critica, potrivit declaratiilor de sambata ale premierului interimar Sorin Cimpeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: