„Nu stiu ce se intampla daca ii dadeam replica lui Firea”. Pe Carmen Dan o roade frustrarea

politica

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a autofelicitat, luni seara, la Romania TV pentru ca nu i-a dat o replica pe masura Gabrielei Firea in timpul conflictului care a precedat cea mai recenta sedinta a CEX al PSD.

”Au fost momente greu de anticipat, mai ales ca noi am avut o o buna comunicare. A fost surprinzator momentul CEX-ului de la Neptun. Eu cred ca am facut bine ca am ales sa nu ii dau raspuns pentru ca a facut multe afirmatii din cauza supararii. Momentul acelei discutii din CEX a adus un plus, am ajuns la acel nivel de echilibru care era necesar. M-am amarat, ulterior m-am resemnat. Erau momente in care simteam revolta, simteam nevoia sa dau replica. Multumesc Domnului ca am ramas in zona de echilibru, pentru nu stiu ce s-ar fi intamplat daca de fiecare data ieseam sa ii dau replica. Stiu ca a spus ca nu mai poate colabora cu mine. Nu trebuie sa fim prietene, sa ne iubim, ci trebuie sa colaboram institutional, eu cred ca o putem face, eu sunt deschisa. Eu nu am rezerve, voi proceda asa cum cum trebuie sa faca un ministru de Interne cand are un mesaj de transmis primarului general”, a declarat Carmen Dan la Romania TV.

Gabriela Firea i-a cerut demisia lui Carmen Dan din cauza modului violent in care au intervenit jandarmii in 10 august si a acuzat-o ca ii spioneaza convorbirile.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: