„Nu sunt nici criminal, nici fugar”. Dragnea, tot mai nervos, a „uitat” pana si cu cine si-a petrecut vacanta exotica de Paste

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a fost in vacanta cu „un prieten” desi a fost fotografiat in avionul cu care s-a intors de la Doha cu partenera sa, Irina Tanase, in varsta de 24 de ani.

Intrebat, la Antena 3, unde si-a petrecut vacanta de Paste, Dragnea a refuzat sa ofere detalii.

„Am fost la pescuit. Am acest hobby, acest microb si am zis sa plec cateva zile sa pescuiesc peste oceanic. Nu zic unde ca nu vreau ca acei oameni la care am fost sa se trezeasca cu asa zisi jurnalisti de investigatie. (…)¬†Nu-mi place, sunt anume institute de presa care au inceput sa ma urmareasca peste tot. Nu sunt nici criminal, nici fugar.

Mi-am permis in 54 de ani de viata sa merg la pescuit oceanic. Acolo m-am descurcat, am fiert oua, le-am vopsit. Am luat vopsea de oua din Romania”, a declarat Dragnea.

Intrebat cu cine a fost in vacanta, cu cine a ciocnit, Dragnea a raspuns: „Am ciocnit cu prietenul cu care am fost acolo, nu are rost sa intru in detalii”.

Insa a oferit detalii despre capturi: „Am prins opt pesti mari, unul avea peste 100 de kg”.

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a imbarcat miercuri dupa-amiaza, la Doha, intr-o aeronava Qatar Airways, cu destinatia Bucuresti, unde a aterizat in aceasta seara. Informatia a fost furnizata jurnalistilor de la Adevarul de un roman aflat si el in acelasi avion.

Liviu Dragnea, care a calatorit la clasa economic, a fost insotit in vacanta de partenera sa de viata, Irina Tanase, au mai spus cei de la Adevarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: