„Nu suntem la scoala ca sa vina domnul profesor si sa ia elevii de urechi”. Pe Dancila a apucat-o vitejia, ii interzice lui Iohannis sa apara neanuntat la sedintele de guvern

news

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri seara, intrebata ce va face daca presedintele Klaus Iohannis va veni la o sedinta de Guvern, ca ar trebui ca presedintele sa anunte si sa existe pe ordinea de zi a sedintei un punct care sa necesite prezenta acestuia. „Nu suntem la scoala ca sa vina domnul profesor si sa ia elevii de urechi. Daca a facut-o o data, asta nu inseamna ca trebuie sa se repete”, a afirmat Dancila, la Romania TV.

„Domnul presedinte trebuie sa anunte daca vine la sedinta de Guvern si trebuie sa fie pe ordinea de zi un punct care sa necesite prezenta presedintelui. Nu suntem la scoala ca sa vina domnul profesor si sa ia elevii de urechi. Suntem oameni responsabili. Daca a facut-o o data, asta nu inseamna ca trebuie sa se repede. Eu am vrut si mi-am dorit si imi doresc sa fie un echilibru si o buna relatie interinstitutionala, nu o relatie intre oameni. Probabil nu-i place domnului presedinte Viorica Dancila, dar o relatie interinstitutionala intre Guvern si Presedintie trebuie sa existe si eu cred ca domul presedinte trebuie sa se mai gandeasca la acest mod de abordare”, a declarat premierul.

Intrebata ce se va intampla daca presedintele nu isi va schimba modul de abordare, Viorica Dancila a spus: „Eu voi merge inainte, am sustinerea Coalitiei, a Parlamentului. Voi merge inainte si voi incerca sa pun in practica, si sunt sigura ca voi reusi, sa pun in practica programul de guvernare”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,


Comentarii: