„Nu tipa, mergi cu mine”. Acest recidivist, eliberat de Regimul Dragnea, tocmai a talharit o fata de 15 ani

news

Un individ eliberat din puscarie ca urmare a recursului compensatoriu a talharit o adolescenta de 15 ani din Constanta. 

Fata de 15 ani mergea pe o strada din cartierul Palas. La un moment dat, un individ s-a apropiat de ea si i-ar fi spus amenintator ‘nu tipa, mergi cum mine’, apoi i-a luat telefonul din mana si a disparut. Politistii l-au prins insa repede. Cand l-au identificat, au aflat ca tanarul de 28 de ani abia iesise din inchisoare, de la Poarta Alba unde executase o condamnare de 6 ani tot pentru talharie, informeaza Stirile Pro TV.

Recidivist: – Sunt nevinovat, mi s-au dat 30 de zile pe degeaba.

Reporter: – Dar nu ai furat telefonul domnisoarei?

Recidivist: – Niciun telefon, nimic. Dupa haine sa te ia? N-are nicio dovada, n-are nimic.

Reporter: – Dar cu doua luni in urma ai iesit din inchisoare, nu?

Recidivist: – Da, da.

“Politistii Biroului de Investigatii Criminale au gasit un tanar care corespundea semnalmentelor. Asupra lui a fost gasit telefonul care apartinea victimei”, a precizat Andreea Munteanu, subinspector IPJ Constanta.

Un alt individ iesit recent din inchisoare a urmarit o tanara pana in scara unui bloc din Alba, dupa care a lovit-o cu brutalitate si a talharit-o. Barbatul fusese eliberat in baza legii privind recursul compesatoriu. La mai bine de o luna de la atac, victima lui nu si-a revenit pe deplin. In urma cu cateva zile, un deputat a reamintit de acest caz si a transmis un mesaj din partea fetei.

“Ascultati cu atentie ce m-a rugat sa va transmit tanara agresata si brutalizata de un recidivist eliberat de Tudorel Toader din puscarie: ‘Dupa aceasta intamplare nefericita din viata mea nu ma mai simt deloc in siguranta! Imi este teama tot timpul si cand stau in casa, singura. Cosmarul acelei clipe revine si iar revine. Nu pot intelege de ce acel om era liber. Viata mea nu mai este ce a fost’”, a transmis Florin Roman in plenul Camerei Deputatilor.

Individul din Alba mai fusese condamnat pentru tentativa de viol, furt calificat si conducere fara permis si trebuia sa iasa din inchisoare abia in 2021.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: