Nu uitam! Chipul lui Tudorel Toader a aparut pe tomberoanele din Iasi. Fostul ministru al Justitiei in Regimul Dragnea nu se lasa dus din functii

news

Abtibilduri cu chipul lui Tudorel Toader si-au facut aparitia pe numeroase tomberoane din Iasi, in special cele din preajma Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”.

Tudorel Toader se zbate sa fie ales din nou rector al universitatii din Iasi, insa sunt numerosi ieseni care nu au uitat comportamentul sau in functia de ministru al Justitiei in Regimul Dragnea.

In noiembrie 2019, fiul lui Tudorel Toader a depus p plangere la politiei dupa ce pe poarta casei in care locuieste fostul ministru al Justitiei a aparut mesajul „Demisia”.

Mai multe mesaje cu „Demisia”si „Demisia, Tudorel Toader” au aparut atunci in zona Copou din Iasi, in care se afla Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” si unde locuieste si fostul Ministru al Justitiei.

„Demisie” a fost scris cu spray alb pe poarta locuintei lui Tudorel Toader, iar pe gardul casei au fost facute si trei graffiti-uri, cu portretul rectorului UAIC.

Mesajele au aparut si pe alte cladiri din apropierea casei lui Tudorel Toader, dar si pe strazile din jurul Universitatii.

„In urma sesizarii primite, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, iar cercetarile continua pentru identificarea autorilor, urmand ca in functie de cele constatate sa fie dispuse masuri legale”, a declarat Ioana Bilea, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Mai mult despre:

Comentarii: