„Nu va lasati pacaliti de talentul actoricesc”. Partenera lui Diaconu din „Filantropica”, mesaj in ziua alegerilor

politica

Viorica Voda, actrita care a jucat alaturi de Mircea Diaconu in celebrul film Filantropica, a postat duminica pe Facebook un mesaj prin care il face knockout pe candidatul ALDE – Pro Romania la prezidentiale.

„Am votat rational! #nu va lasati pacaliti de talentul actoricesc!”, a scris Viorica Voda pe Facebook, comentand un set de imagini in care apare alaturi de Diaconu.

Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidentiale sustinut de alianta electorala „Un om”, formata din ALDE si Pro Romania, a declarat ca a votat pentru „un presedinte al tuturor romanilor”.

Acesta a votat duminica la Colegiul National „Ion Neculce” din Capitala.

„Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic, contra celuilalt partid politic, impartind Romania in bucati. Din pacate, de 30 de ani se intampla cam la fel. Sper din tot sufletul, si cat mai repede, sa incepem sa facem pace in tara asta”, a spus Diaconu.

El a venit insotit de familia sa la sectia de votare, fiind intampinat de cateva zeci de persoane.

„Nu i-am chemat. Au fost aici. Cand am intrat mi-au spus ca au venit pentru mine si daca au venit pentru mine vreau sa fie langa mine. Si sunt foarte multi oameni care sunt langa mine fara sa scrie pe ei nimic”, a precizat Diaconu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: