„Nu va mai satura Dumnezeu, ordinarilor!”. Explozie de furie a unui cunoscut jurnalist, PSD face o noua numire scandaloasa

news

Sora fostei sotii a primarului Robert Negoita, Cristina Arghir, a fost numita administrator provizoriu la una dintre firmele proaspat infiintate de Primaria Sector 3 – Internet si Tehnologie S3, informeaza hotnews.ro. Jurnalistul Grigore Cartianu este extrem de indignat: „Nu va mai satura Dumnezeu, ordinarilor!”.

„Intr-o tara cu mii de IT-isi geniali, canalia PSD-ista Robert Negoita angajeaza o croitoreasa ca sefa la firma IT a Primariei.

E drept, IT-istii geniali nu s-au incuscrit cu primarul de la Sectorul 3, precum croitoreasa. Nu va mai satura Dumnezeu, ordinarilor!”, a scris Cartianu pe Facebook.

Cristina Arghir va avea un salariu de 8000 lei/net pe luna, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi discutat marti de Consiliul local Sector 3. In ultimul an, Consiliul local Sector 3 a infiintat nu mai putin de 7 societati comerciale. Administratorii si sefii consiliului de administratie au salarii de 8.000 lei net/luna/persoana. Vezi cine conduce societatile comerciale proaspat infiintate de primarie.

Robert Negoita s-a casatorit cu Sorina Docuz in 2013 si au divortat 3 ani mai tarziu, insa au impreuna un copil. Sorina Docuz impreuna cu sora sa – Cristina Arghir – au un atelier de croitorie – Sow Atelier, potrivit declaratiilor facute de Sorina Docuz in presa. Cele doua surori au zeci de poze impreuna atat pe pagina de Facebook a atelierului cat si pe pagina personala a Cristinei Arghir.

Printre clientii atelierului de croitorie se numara si primarul Gabriela Firea.

arghir

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: