news

„Nu veti folosi Armata Romaniei cum ati folosit Jandarmeria”. Cuvintele care i-au adus pieirea generalului Nicolae Ciuca. Dezvaluirile lui Rares Bogdan

Realizatorul TV Rares Bogdan a anuntat, joi seara, ca seful Marelui Stat Major, generalul Nicolae Ciuca, este schimbat din functie pentru ca a refuzat sa fie partas la o afacere pusa la cale de PSD si pentru ca i-a spus ministrului PSD al Apararii ca „Armata Romaniei nu este Jandarmeria”.

„Ascultati-ma bine, nu va fie frica, Liviu Dragnea pica. Nimeni nu poate sa-si ia Romania pe persoana fizica. Cand te iei de Armata, faptul ca il schimbi pe Ciuca (seful Marelui Stat Major) ca sa iei spaga 40 de milioane de euro.

Ciuca a avut curaj sa-i spuna ministrului Les, au fost de fata inca doua persoane: ‘Nu veti folosi Armata Romaniei cum ati folosit Jandarmeria’. Si impreuna cu afacerea Damen, asta i-a adus schimbarea.

Armata nu se va lasa folosita, nu este Jandarmerie sa devina sluga unui infractor. Sunt convins ca nu va pune mana pe armata”, a declarat Rares Bogdan la Realitatea TV.

Extrem de revoltat, Rares Bogdan a avut un discurs foarte dur la adresa liderului PSD.

„Este un taranus, un individ grobian, venit in sosete flausate, in sosete de prosop ca, sa inteleaga si electoratul PSD, la sediul din Kiseleff. Romania este condusa de un infractor, asta spune justitia”, a mai spus Rares Bogdan.

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a anuntat miercuri seara ca nu va prelungi mandatul lui Nicolae Ciuca la sefia Statului Major al Apararii.

„Nu voi prelungi acest mandat. Legea prevede un mandat de patru ani de zile cu posibilitatea prelungirii acestui mandat. Din ceea ce m-am uitat in arhivele Ministerului Apararii Nationale, a fost o singura situatie in care s-a prelungit mandatul unui fost sef al Statului Major al Apararii, Statul Major General cum era pe atunci, si-am dorit sa mentin aceeasi cutuma. Stiu ce a facut pentru Armata Romaniei si ce poate sa faca. Mandatul se incheie in 31 decembrie”, a declarat Gabriel Les la Antena 3.

El a precizat ca documentele au fost transmise Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT).

„Documentele, din perspectiva MApN, sunt pregatite, sunt toate facute, sunt trimise la CSAT. Eu cred ca dl. Ciuca mai are multe de spus in Armata Romaniei si eu cred ca va ramane alaturi de Armata Romaniei chiar daca i se incheie acest mandat”, a aratat ministrul Apararii.

Pe 29 decembrie 2014, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea generalului Nicolae Ciuca in functia de sef al Statului Major, incepand cu data de 1 ianuarie 2015.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Noul premier slovac, filorusul Robert Fico, va desfiinta televiziunea publica pentru a crea alta. Opozitia il acuza ca vrea sa-si faca „televiziune de casa”

Guvernul slovac condus de premierul social-democrat Robert Fico a aprobat miercuri lichidarea televiziunii publice RTVS,…

9 minute ago

Hamas a publicat o inregistrare video cu un ostatic israelian, pentru a dovedi ca acesta este in viata

Hamas a publicat miercuri o inregistrare video cu ostaticul israeliano-american Hersh Goldberg-Polin, prima dovada ca…

24 de minute ago

Gabriela Firea, in vizita electorala la CET Grozavesti, unde s-a produs o avarie grava la sistemul termoenergetic al Bucurestiului – VIDEO

Acuzata ca in timpul mandatului ei nu a facut prea multe in privinta repararii si…

39 de minute ago

Doi profesori, sot si sotie, de la Universitatea Wisconsin, concediati dupa ce s-a descoperit ca jucau in clipuri pornografice pentru a-si rotunji veniturile

Senatul Universitatii din Wisconsin-La Crosse a facut primii pasi in vederea inlaturarii a doi membri…

54 de minute ago

Premierul spaniol Pedro Sanchez isi intrerupe atributiile publice, in timp ce sotia sa este anchetata

Premierul spaniol Pedro Sanchez si-a suspendat atributiile publice pentru a se „opri si a reflecta”…

O oră ago

Statul american Arizona a inculpat 18 colaboratori ai lui Donald Trump, inclusiv fostul avocat al acestuia, Rudy Giuliani, pentru incercarea de fraudare a alegerilor din 2020

Statul american Arizona a inculpat 18 persoane in cadrul tentativei de a rasturna rezultatele alegerilor…

O oră ago