„Nu vi-i rusine, magarilor, ce ati facut de 10 august? Mafiotilor”. Nicolicea si Codrin Stefanescu, goniti de sibieni – Video

politica

Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea au fost intampinati cu huiduieli de cateva zeci de sibieni in fata sediului PSD Sibiu. Stefanescu s-a aporpiat sa vorbeasca cu protestatarii, insa a fost provocator, fiind neoit sa isi ia talpasita.

„Partid de hoti si de mafioti”, „Afara, afara, cu PSD din tara”, au scandat protestatarii cand Codrin Stefanescu s-a apropiat de intrarea in sediul PSD.

Stefanescu s-a indreptat spre protestatari, dirijand ironic cu mana. Acestia i-au reprosat violentele din 10 august: „Nu vi-i rusine, magarilor, ce ati facut de 10 august?”. De asemenea, le-au spus in fata liderilor PSD ca sunt mafioti. Stefanescu a incercat din nou sa isi recite poezia, cum a luptat el la Revolutie, insa oamenii au inceput sa scandeze „PSD, ciuma rosie!”. Codrin Stefanescu a fost nevoit sa plece.

Ulterior, in timpul conferintei de presa, Stefanescu i-a acuzat pe protestatari ca au fost „agresivi” si a anuntat ca „epoca Iohannis se va sfarsi anul acesta”.

„Cei cu hastag rezist trebuie sa inteleaga ca epoca Iohannis se va sfarsi anul acesta. Va ramane ca un vis urat, de fapt un cosmar. Nu vom da inapoi nici macar un milimetru in raport cu acest sistem odios. Am venit la Sibiu cu incredere ca in orasul acestui personaj care nu a facut un lucru bun in acest mandat cu speranta ca colegii nostri vor reusi sa infranga acest mecanism diabolic. Ati vazut cum am fost rpimiti aici la sediul PSD, acelasi numar agresiv de manifestanti, sunt oameni nu care nu poti sa dialoghezi. Dialogul este inutil cu acest tip de personaje

(…) Incepand de astazi suntem in campanie electorala, pana la sfarsitul anului cand vor fi alegerile prezidentiale”, a spus Stefanescu.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: