politica

„Nu voi accepta niciodata asa ceva”. Rares Bogdan anunta ca demisioneaza din PNL daca partidul primeste vreun traseist de la ALDE sau PSD

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat, luni, ca va parasi PNL in cazul in care partidul accepta ca vreun traseist de la ALDE sau PSD sa revina in PNL. „In momentul in care PNL primi un primar de sector sau un parlamentar ALDE, in momentul in care se intampla aceasta chestiune intru in conflict deschis, direct cu conducerea partidului si ii asigur ca-n spatele meu se afla zeci de mii, sute de mii de votanti liberali care cred la fel ca mine”, a declarat Bogdan.

”Lucrurile sunt simple: daca mosmondim si ne uitam ca trei de la ALDE vor sa mearga la PNL sau la USR, sa vedem ca-s baieti buni, eu va zic ‘nu’! Cei care au guvernat alaturi de PSD si si-au asumat guvernarea alaturi de PSD nu au ce sa caute alaturi de cei care vor sa scoata Romania din marasmul asta.

(…) Noi nu am luat parlamentari de la ALDE pentru ca transferul de parlamentari apartine altei epoci, pentru ca traiseimul politic este cea mai mare plaga a acestei tari. Ganditi-va ca PMP a intrat in Parlament cu 26 de parlamentari si mai 14 sau 16, restul au fugit la putere. Ar fi anormal!

Ganditi-va, PNL a intrat cu 99 de parlamentari si unii dintre ei au plecat la ALDE. Pai cum va imaginati ca, eu, Rares Bogdan, atata timp cat am un cuvant de spus in PNL voi accepta ca un fost parlamentar PNL care a fugit la ALDE sau PSD sa revina in PNL. Cu riscul sa plec eu, nu voi accepta niciodata asa ceva. Sa fie lucrurile clare: nu voi accepta ca vreun primar de sector din Bucuresti sa vina catre PNL.

In momentul in care PNL primi un primar de sector sau un parlamentar ALDE, in momentul in care se intampla aceasta chestiune intru in conflict deschis, direct cu conducerea partidului si ii asigur ca-n spatele meu se afla zeci de mii, sute de mii de votanti liberali care cred la fel ca mine. Deocamdata, ceea ce stiu eu este ca presedintele PNL, Ludovic Orban, a ferecat usile”, a declarat Rares Bogdan la B1 TV.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: rares bogdan

Recent Posts

SUA anunta noi sanctiuni pentru transferurile de arme dintre Coreea de Nord si Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

3 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

3 ore ago

SUA dezvaluie o propunere de relaxare a restrictiilor privind marijuana

Departamentul de Justitie al SUA a dezvaluit joi o propunere istorica de a reduce restrictiile…

3 ore ago

Patriarhul Bartolomeu I al Constantinopolului spune ca Papa Francisc va vizita Turcia anul viitor

Papa Francisc planuieste sa viziteze Turcia anul viitor pentru a marca aniversarea Primului Sinod de…

4 ore ago

CTP, enervat dupa ce l-a vazut pe Burduja complimentandu-se cu Piedone: „Vrea sa se dea bine pe langa Voiculescu-Varanu, in nadejdea ca mai pica ceva…”

Cristian Tudor Popescu ii face un portret deloc magulitor lui Sebastian Burduja, candidatul PNL la…

45 de minute ago