„Nu voi tolera asa ceva”. Iohannis i-a spulberat pe Ciolacu, Ponta si Tariceanu: „Se catara pe spaimele oamenilor pentru a castiga capital electoral”

politica

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa liderilor PSD, ALDE si Pro Romania, marti,  in prima conferinta de presa de la instaurarea starii de urgenta.

„Nu toti politicienii au dorit sa fie de partea care se ocupa de ingradirea epidemiei. Avem un contraexemplu mare, cat Casa Poporului, este Parlamentul. Si modul in care unele partide si unii lideri inteleg sa folosesc aceasta nenorocire pentru castig electoral. S-au adunat unii, am vazut un spectacol ciudat, un spectacol sinistru, deplorabil instrumentat de aceiasi politicieni care au avut un comportament nociv si inainte de criza, au lasat Romania fara bani.

Banii romanilor au fost risipiti de guvernele pesediste. Este trist ca dupa ani si ani de guverne pesediste sa ne gasim in situatia sa facem fata unei epidemii cu visteria goala si aceiasi pesedisti sa strige in parlament ca presedintele si guvernul nu fac ce trebuie. Este jalnic! Acestia sunt politicieni care se catara pe spaimele oamenilor pentru a castiga capital electoral, este ceva jalnic.

Putem gestiona economia, dar nu se poate asa cu gesturi populiste, dam la toata lumea. Dar de unde sa dam? Iar acesti politicieni compromit prin acest comportament viitorul intregii natiuni, viitorul generatiilor care vor veni dupa noi. Eu nu voi tolera asa ceva”, a declarat Iohannis.

Mai mult despre:


Comentarii: