„Nu vom mai tolera jignirile primarului”. Amenintarile PSD Iasi la adresa primarului ales pe listele PSD

politica

Noul presedinte al filialei municipale PSD Iasi, Marius Ostaficiuc, ales sambata in functie, a spus ca organizatia nu va mai tolera jignirile primarului Mihai Chirica la adresa PSD, sustinand ca derapajele edilului iesean vor fi amendate.

Consilierul judetean Marius Ostaficiuc a fost ales sambata presedinte al organizatiei municipale Iasi a PSD, el inlocuindu-l pe Paul Boisteanu, consilier local, considerat unul dintre apropiatii primarului Mihai Chirica, exclus din PSD la inceputul acestui an.

Imediat dupa anuntarea rezultatului, Ostaficiuc a spus ca PSD Iasi va trebui sa se organizeze eficient, in perspectiva bataliilor electorale din anii urmatori.

Totodata, el a afirmat ca PSD Iasi va amenda derapajele primarului Mihai Chirica si nu va mai tolera atacurile acestuia la adresa social-democratilor.

„Vom fi apti sa votam in Consiliul Local proiectele iesenilor, dar vom si amenda derapajele primarului Chirica. Exemple de derapaje sunt nenumarate, mi-ar trebui doua-trei ore sa explic. Ma refer in primul rand la jignirea membrilor de partid, la lectiile pe care le da. Chirica a fost numit sef al organizatiei municipale la numai un an dupa ce a devenit membru, iar acum jigneste social-democratia din Iasi”, a afirmat noul lider al filialei municipale Iasi a PSD, Marius Ostaficiuc, citat de news.ro.

El a spus ca nu si-a pus problema candidaturii sale la Primaria Iasi in 2020, sustinand ca vor fi facute sondaje pentru a se stabili cea mai buna varianta.

PSD detine singur majoritatea in Consiliul Local Iasi, iar din momentul excluderii lui Chirica din partid, social-democratii au continuat sa voteze in Consiliul Local proiectele initiate de edil. Mai multi lideri din filiala judeteana PSD Iasi au criticat in ultima perioada duplicitatea partidului in Consiliul Local, fiind nemultumiti ca Mihai Chirica a atacat PSD in repetate randuri, in timp ce PSD ii asigura acestuia majoritatea in consiliu.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: