Nu vor sa se afle adevarul. PSD a dat afara presa de la audierea lui Carmen Dan privind violentele din Piata Victoriei

news

Presedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, Dorel Caprar (PSD), a dat afara presa din sedinta in care era audiata Carmen Dan in legatura cu violentele din Piata Victoriei.

Caprar a sustinut ca raspunsurile ministrului includ date din raportul MAI privind evenimentele, iar acesta este clasificat. „Dupa ce o sa va uitati prin raport o sa intelegeti de ce a fost clasificat”, a adaugat Carmen Dan.

Parlamentarii din Opozitie au incercat sa se impotriveasca, insa Caprar a tinut sa le dea replici badaranesti, sustinand ca fac spectacol mediatic.

„Vreau sa protestez categoric. Cred ca opinia publica din Romania are dreptul sa afle prin intermediul presei raspunsul (ministrului – n.r.) la intrebari (ale membrilor comisiei – n.r.). Cred ca este de acord si doamna ministru sa raspunda la intrebari evitand acele zone sensibile. Suntem intr-o perioada in care opinia publica are nevoie de lamuriri. Nu puteti face in acest moment, decat comitand o grava eroare, evacuarea presei din sala. E bine ca s-a intamplat acest lucru (prezenta ministrului la lucrarile comisiei – n.r.). E chiar o dovada de transparenta remarcabila in actualul context. Va rog sa incercati sa mentineti acest spirit de transparenta. E necesar sa ramana presa”, a spus deputatul PMP Robert Turcescu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: