„Nu vreau sa-l judec pe Liviu Dragnea”. Dancila anunta ca schimba modul de conducere al PSD

politica

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, spera sa fie mai multi candidati la sefia partidului, iar conducerea sa fie una colectiva, pentru ca decizia nu trebuie luata de un singur om.

„Nu am vorbit despre candidaturi la sefia PSD, dar eu sper sa avem mai multi candidati, pentru ca eu cred ca nu e bine sa avem un candidat unic. Si toti cei care vor sa candideze sa poata sa faca acest lucru, cu sustinerea organizatiei din care fac parte. (…) Decizia nu trebuie sa o ia presedintele, decizia sa se ia in forul statutar. Daca o decizie e buna, sa se bucure de acest lucru, si daca nu este buna sa-si asume. Cred ca trebuie sa fie o conducere colectiva. Un viitor presedinte al PSD trebuie sa fie un om proeuropean, un om echilibrat, sa isi asculte colegii, sa se consulte permanent cu colegii, sa genereze incredere in jurul sau. Nu vreau sa-l judec pe Liviu Dragnea, dar vreau sa schimb modul de lucru al acestuia”, a anuntat premierul, luni, dupa sedinta BPN al PSD.

Dancila intentioneaza sa die presedinte plin al PSD, insa in sondajele de opinie are mai putina incredere decatt avea Liviu Dragnea.

Mai mult despre: ,


Comentarii: