Nuba Chalet din Poiana Brasov, unde petrec Grindeanu si Vicol, are autorizatie de „WC”. Terenul pe care s-a ridicat ilegal restaurantul este inclus in fondul forestier national

politica

Restaurantul exclusivist Nuba Chalet din Poiana Brasov functioneaza ilegal, anunta presa din Brasov. Constructia a primit initial autorizatie pentru „garaje si grup sanitar” dupa care s-a tranformat brusc in restaurant. Aici vin acum sa petreaca starlete si politicieni din Bucuresti, printre care ministrul PSD Sorin Grindeanu si sefa Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, Laura Vicol (PSD).

Terenul unde functioneaza Nuba Chalet, club detinut de ISN Entertainment, apartine grupului de firme „Ana” (George Copos), conform inscrisurilor din Cartea Funciara.

Pentru constructia de acum,  Primaria Brasov a emis in urma cu patru ani Autorizatia de Construire 666/11.07.2000, pentru „construire sediu zonal si organizare de santier”, constructie formata din garaje, atelier de intretinere cu magazie si o camera cu vestiar si grup sanitar.

Conform procedurilor legale, cladirea nu a fost finalizata, nefiind inscrisa in Cartea Funciara, precizeaza newsbv.ro.

„Numai ca, respectiva cladire edificata cu scopul de a depozita utilajele necesare intretinerii partiilor de schi pana in vara anului 2022, din iarna aceluiasi an s-a transformat intr-un restaurant de fite. Fara parcurgerea niciunei formalitati legale de autorizare!”, subliniaza publicatia.

Conform hartilor silvice (unde figureaza padurile Statului Roman), parte din terenul aflat in folosinta ISM Entertainment SRL (clubul/restaurantul) este inclus in fondul forestier national.

In cei aproximativ doi ani de functionare, la Nuba Chalet activitatea s-a desfasurat fara sa existe nici la aceasta ora Autorizare de Construire. Motiv pentru care, conform legisatie in vigoare, cladirea ar trebui desfiintata, conform celor stipulate in Art. 1 din OUG 41/2010, aprobata prin Legea 3/2011.

@10tv.ro #nubachalet #autorizatie #functionare #primariabrasov #politialocala #amenda #isnentertainment #OG99 #2000 #suspendare #activitate #comerciala #judecatoria #brasov #dosar #contestare #restaurant #interese #firma #protejata #amenda #vedete #politicieni #bucuresti #brasov #ministrultransporturilor #soringrindeanu #lauravicol #incalcare #norme #10tv #10tvtiktok #foryou #foryoupage #fyp #viral #viralvideo #tiktok #viraltiktok #viralvideos #viraldee ♬ sunet original – 10TV ROMANIA

Grindeanu si Vicol, clienti de seama ai Nuba Chalet

De 1 decembrie 2023, Sorin Grindeanu si Laura Vicol au petrecut Ziua Nationala la Nuba Chalet, au aflat jurnalistii de la G4media.

Pentru a ajunge la Brasov, Laura Vicol a calatorit atat la dus, cat si la intors cu un tren inchiriat din Bucuresti, de la Caile Ferate Romane, de catre ISN Entertainment SRL, societatea care detine clubul Nuba Chalet.

”Atat la dus, cat si la intors am calatorit cu trenul (este de notorietate ca ne place) insotita de familia mea (…). Bucuria vacantei alaturi de copii tine de viata privata”, a declarat Laura Vicol.

La Nuba Chalet a fost prezent si ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Grindeanu a avut urmatoarele cheltuieli la Nuba Chatet: bauturi – 1.100 de lei, iar pentru mancare – 509,70 lei (a fost o aplicata o reducere de 84,30 lei din totalul de 594 lei) – toate platite in numerar. Cele mai scumpe feluri/bauturi de la consumatie au fost doua Entertain Steak (2 X 249 lei portia) si doua sticle de vin Recas Muse by night (2 X 220 lei sticla).

la Nuba Chalet a fost vazut deseori si seful ANPC, Horia Constantinescu, acelasi care i-a indemnat pe romani sa mearga si sa se bucure de serviciile pensiunii Ferma Dacilor.

Grindeanu si Vicol sunt clienti fideli ai retelei de cluburi de fite Nuba. Iata o filmare cu cei doi de acum un an.

Nuba este controlat de fiul unui primar PSD din Ilfov, Alexandru Nanu, care  controleaza firma de publicitate outdoor Euromedia. Acesta este un apropiat al Laurei Vicol, precizeaza G4Media.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: