Numai in RUSIA. Inchisoare pentru ca au DANSAT sexy – Video

life

Trei tinere din sudul Rusiei vor trebui sa stea 15 zile la inchisoare, fiind acuzate de huliganism, dupa ce au postat pe internet un video in care daneaza hip-hop in fata unui monument memorial.

Alte doua fete, dintr-un total de sase, au pedeapsa redusa la amenda, din motive de sanatate. O fata era minora si a fost data in grija mamei, pe care un tribunal din Novorossiysk a acuzat-o de neglijenta pentru ca „nu a asigurat copilului o dezvoltare fizica, intelectuala, psihologica, spirituala si morala adecvate”.

Potrivit Russia Today, primarul din Novorossiysk s-a declarat „indignat” dupa ce a vazut imaginile, postate in aceasta saptamana pe YouTube. El le-a cerut personalfunctionarilor sa le identifice pe cele sase fete. Acestea incercau astfel sa atraga noi eleve la o scoala de dans modern.

„Aceste femei sunt de condamnat. Fiecare centimetru din acest pamant este acoperit de sange. Nu este potrivit”, a declarat un inalt oficial al primariei.

Monumentul Malaya Zemlya, aflat in fundalul dansatoarelor, a fost finalizat in 1982 si comemoreaza lupta pentru eliberarea orasului Novorossiysk de sub ocupatia germana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: