Numarul 2 in partidul lui Ponta, pozitie transanta fata de suspendarea lui Iohannis: „Cum va imaginati ca cei din PSD vor propune asa ceva public?”

politica

Presedintele executiv al Pro Romania Daniel Constantin a declarat vineri ca el, personal, nu va fi niciodata de acord cu suspendarea sefului statului Klaus Iohannis si a adaugat ca nici in PSD nu sunt toti de acord cu un astfel de demers.

„Nu am discutat in interiorul partidului aceasta posibilitate (despre eventuala suspendare a presedintelui – n.r.), eu voiam sa va spun in nume personal ca eu nu cred ca se va propune suspendarea presedintelui, cred ca si Liviu Dragnea isi va da seama ca nu are o majoritate nici macar in PSD pentru chestiunea asta, un argument in plus este acela ca Tariceanu, cu siguranta, nu va fi de acord cu suspendarea, cum nu a fost de acord nici in urma cu un an si jumatate. Daca se va pune problema, repet, nu cred ca se va pune, eu, personal, sigur ca nu voi fi de acord. Noi in Pro Romania nu impunem decizii, ne sfatuim si de cele mai multe ori avem cam aceeasi opinie. Eu, personal, nu o sa fiu niciodata de acord cu suspendarea. Cred ca e mai importanta, mai ales in aceasta perioada, stabilitatea, cel putin in zona Presedintiei, daca in alta parte nu prea mai putem vorbi de stabilitate”, a declarat pentru Agerpres Daniel Constantin.

In opinia sa, social-democratii nu vor merge pana la capat cu suspendarea, aceasta fiind doar o amenintare voalata.

„Nu vor merge pana la capat, eu cred ca e doar o amenintare voalata, asta nu inseamna ca nu e o tema sau o obsesie pentru asa ceva si ar dori-o foarte tare, numai ca nu exista o majoritate si atunci nu te duci la razboi stiind ca pierzi din start. De asta cred ca nu vor propune pana la urma suspendarea presedintelui. Eu stiu ca nici in PSD nu sunt toti de acord cu suspendarea, am colaborat mult cu ei si stiu foarte bine cum gandesc multi de acolo. Exista intr-adevar un grup, probabil, dur, la nivelul conducerii PSD, care ar fi de acord cu aceasta chestiune, dar vazand ca nu au majoritate, nici macar in propriul partid, cum va imaginati ca vor propune asa ceva public?”, a precizat Daniel Constantin.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: