Numarul doi in PSD i-a decis soarta disidentului Mihai Chirica: „Ii luam tribuna, sa nu ne mai spuna ce sa facem”

news

Presedintele executiv al PSD, senatorul de Giurgiu Niculae Badalau, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca primarul de Iasi Mihai Chirica, vicepresedinte PSD, a avut o scapare si este suficient sa fie schimbat din functia de presedinte interimar al organizatiei Iasi, considerand ca excluderea ar fi prea drastica, transmite Agerpres.

„Eu il cunosc foarte bine pe domnul primar Chirica, am avut incredere in el, cred ca are o scapare de moment, la urmatorul Comitet Executiv voi discuta si subiectul asta, dar, el fiind presedinte interimar la Iasi, consider ca e suficient sa il schimbam din functia de presedinte pentru ca nu ii face cinste,” a spus Niculae Badalau la Giurgiu.

„Consider ca excluderea e prea drastica, dar atat timp cat nu mai are o tribuna si nu mai are functia ca sa ne spuna ce sa facem si sa emita de la Iasi ceea ce trebuie sa faca partidul”, a afirmat Badalau.

Vicepresedintele Senatului a adaugat faptul ca in PSD este democratie, dar lucrurile ar fi trebuit sa fie discutate in Comitetul Executiv.

„Si, in general, sa stiti ca in PSD este o democratie, chiar uneori excesiva, dar consider ca trebuia sa vorbeasca in Comitetul Executiv. Eu, saptamana trecuta, personal l-am sunat si l-am invitat sa vina in Comitetul Executiv daca are nemultumiri si sa si le exprime si nu a a venit. Si atunci e foarte greu, apreciem presa, dar nu poti sa-ti spui parerile tale prin media, in presa sa le comunici liderilor sau altcuiva. Mi se pare total lipsit de respect fata de toti membrii de partid”, a mai spus el.

In final, presedintele executiv al PSD a spus ca acesta „nici nu e un caz atat de important, e pur si simplu o problema interna care cu siguranta se va rezolva”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: