Numele celor trei ministri pe care Dragnea ii va da afara in curand din guvern: „Sunt catastrofe, nu au facut nimic”. Dancila admite cu jumatate de gura

politica

Radu Banciu, realizator la B1 TV, a anuntat ca trei ministri vor fi remaniati in curand. Este vorba despre Danut Andrusca, Valentin Popa si George Ivascu.

”Trei ministri ar putea sa fie deja remaniati. Este al treilea guvern Dragnea, dar deja se vorbeste, nu este o stire oficiala, ca trei dintre ei nu ar fi bine vazuti, nu si-ar fi facut treaba. Numele lor, si mai ales protofoliile pe care le detin sunt niste teme care ne preocupa. De exemplu, Danut Andrusca, acest individ cu nume ceausist, este ministrul Economiei, un sector extrem de zdruncinat in ultima perioada, Valentin Popa, la Educatie, o catastrofa, se multiplica in fiecare zi acuzatiile, insultele chiar la adresa sa si George Ivascu, la Cultura, nu a facut absolut nimic, un subiect sensibil pentru ca se vorbeste ca in anul Centenarului nu putem sa ne prezentam chiar asa”, a comentat Banciu.

”Inca o data ies in evidenta lacunele acestul mega-partid, acestui dinozaur, aceste lacune pe care nu le poti evita in spatiul public. Viorica Dancila, care deja concureaza pentru titlul de cea mai catastrofala pozitie de prim-ministru din istoria Romaniei, admite ca ar exista unii ministri care ar rula cu viteza intaia iar altii cu cea de-a doua, ca si cum doar doua viteze ar putea exista”, a mai spus Radu Banciu.

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nu s-a vorbit despre nicio remaniere guvernamentala, dar ca, intr-adevar, unii ministri „merg cu viteza intai, altii cu a doua”. De asemenea, ea spune ca fiecare ministru are o fisa cu programul de guvernare, iar nerespectarea acestuia ar fi motivul care ar putea duce la remaniere.

„Fiecare ministru are o fisa cu programul de guvenare (…) o foaie de parcurs, cu luna in care trebuie sa termine un obiectiv, trebuie sa se incadreze in acea foaie de parcurs”, a declarat premierul.

Dancila a spus ca nu s-a vorbit pana acum despre o remaniere, fiind prematura o astfel de discutie, dar ca, intr-adevar, unii ministri „merg cu viteza intai, altii cu viteza a doua”.

„Nu, nu s-a vorbit despre o remaniere. Este adevarat ca unii (ministri – n.r.) merg cu viteza intai, altii cu a doua. Eu sper ca vor recupera din distanta si se vor incadra in foaia de parcurs. Este totusi devreme sa vorbim despre acest lucru (remaniere – n.r.). Avem doua luni de cand suntem la guvernare. Programul de guvernare este cel care poate sa duca la remaniere”, a sustinut Viorica Dancila.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: