Nunta in mafie. Nimeni nu va indrazni sa o fure pe mireasa Olguta Vasilescu. Avertismentul lui Codrin Stefanescu

politica

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au, sambata, petrecerea de nunta. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, anunta ca „Olguta nu se lasa furata”.

„Nu cred ca se lasa Olguta furata. Stiti foarte bine cum e cu Olguta. Nu se va lasa furata, o sa incercam bineinteles sa pastram traditia. O sa apara si in presa ce o sa-i cerem lui Claudiu Manda in schimbul miresei”, a declarat Stefanescu la Antena 3.

El a mai anuntat ca intreg partidul este blocat de nunta Olgutei Vasilescu.

„Am anulat in acest weekend toate intalnirile teritoriale de la Iasi, Suceava si Botosani cu o saptamana. Toti colegii nostri sunt invitati la aceasta nunta, deci nu am fi avut cum sa mergem in teritoriu. Cred ca ne vom distra foarte bine in aceasta seara la nunta Olgutei Vasilescu. Astazi, in primul rand vin colegii si prietenii din partid. Nu conteaza ca sunt prim-ministri, ministri, secretari generali, presedintele partidului. Suntem toti prieteni, o familie si suntem alaturi de ei la acest eveniment important din viata lor. E un inceput, o relatie care se consolideaza. Va fi o petrecere extraordinara,” a mai spus Codrin Stefanescu.

Peste 500 de invitati, intre care si presedintele PSD, Liviu Dragnea, sunt asteptati, sambata, la petrecerea nuntii lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu. Evenimentul se desfasoara intr-un restaurant de lux in comuna Isalnita, judetul Dolj.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si Claudiu Manda fac petrecerea de dupa nunta, sambata, in jurul orei 18.00, in comuna doljeana Isalnita, al carei primar este chiar nasul mirilor, Ovidiu Flori. Surse apropiate mirilor au spus ca la nunta Olgutei Vasilescu cu Claudiu Manda sunt asteptati 500 de invitati, intre care ministri, parlamentari si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: