externe

„Nunta secolului” va avea loc in India: zeci de vedete internationale participa la „pre-casatoria” fiului miliardarului Mukesh Ambani. Mirele avea 200 kg, dar a slabit spectaculos

Miliardarul indian Mukesh Ambani si sotia sa, Nita Ambani, organizeaza zilele acestea, potrivit traditiei locale, o serie de evenimente ca festivitati premergatoare casatoriei fiului lui, Anant, programata sa se desfasoare in aceasta vara.

Zeci de zboruri duc spre orasul de coasta Jamnagar, in timp ce directori executivi la nivel mondial, sefi de stat, vedete de la Bollywood si din lumea sportului, cantareti, artisti pop, precum si lideri din industrie au inceput sa soseasca pentru a lua parte la cele trei zile de festivitati premergatoare nuntii lui Anant Ambani, fiul cel mic al presedintelui companiei petroliere Reliance Industries Limited (RIL), Mukesh Ambani, si a logodnicei Radhika Merchant, fiica directorului executiv al Encore Healthcare, Viren Merchant, incepand de vineri.

Potrivit cotidianului Indian Express, lista de invitati numara aproximativ 2.000 de personalitati politice si artisti internationali, inclusiv Rihanna, care va canta la eveniment, si celebrul iluzionist David Blaine, care a pus la punct un numar de magie special pentru acest eveniment.

Printre ceilalti invitati se numara premierul Qatarului, Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani, fostul premier canadian Stephen Harper, fostul premier australian Kevin Rudd, fostul premier suedez Carl Bildt, fiica si consiliera fostului presedinte american Donald Trump, Ivanka Trump, si fostul presedinte al Boliviei, George Quirogaare.

Printre directorii executivi de nivel mondial se numara fondatorul Microsoft, Bill Gates, directorul general al Meta, Mark Zuckerberg, directorul general al Alphabet, Sundar Pichai, presedintele Saudi Aramco, Yasir Al Rumayyan, directorul general al Abu Dhabi National Oil Company, Sultan Al Jaber, directorul general al Walt Disney, Bob Iger, presedintele si directorul general al BlackRock, Larry Fink.

Viitoarea mireasa se va afla, in cursul ceremoniilor, in fruntea unui alai de 200 de elefanti, in timp ce mirele a slabit considerabil (probabil pentru a putea incapea in costum), dupa ce anterior cantarise 200 de kilograme. El a reusit sa dea jos, gratie unui „regim organic”, 108 kilograme in doar un an si jumatate.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Surpriza pentru Netanyahu. Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale solicita mandat de arestare, pentru crime de razboi, pe numele premierului Israelului

Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale a anuntat ca solicita mandate de arestare pentru inalti oficiali…

2 ore ago

New York Times: NATO este aproape de a trimite soldati in Ucraina. Care va fi misiunea acestora

Potrivit unui articol publicat in New York Times (NYT), se pare ca NATO este aproape…

4 ore ago

Ciolacu a luat jumatate de guvern in Turcia. Cel mai probabil, vizita a fost aranjata de Ponta

Premierul Marcel Ciolacu a inceput marti o vizita oficiala in Turcia,  unde va aveasi  o…

3 ore ago

Permis de conducere de la 17 ani? Parlamentarii romani nu sunt de acord: „Suntem pe primul loc la victime in urma accidentelor de circulatie”

Presedinta Comisiei pentru aparare din Senat, Nicoleta Pauliuc, a informat, luni, ca nu sustine proiectul…

3 ore ago