externe

O americanca in varsta de 78 de ani, acuzata pentru a treia oara de jaf bancar

O femeie de 78 de ani cu doua condamnari anterioare pentru jaf bancar se confrunta cu noi acuzatii dupa un jaf in Missouri, in timpul caruia i-a inmanat unui casier un bilet pe care scria „Nu am vrut sa te sperii”, potrivit The Guardian.

Bonnie Gooch a fost incarcerata, iar cautiunea a fost stabilita la 25.000 de dolari, dupa ce a fost acuzata de furt sau tentativa de furt de la o institutie financiara in tentativa de jaf de miercurea trecuta la Pleasant Hill, a raportat Kansas City Star.

Gooch a fost condamnata pentru ca a jefuit o banca din California in 1977 si una in suburbia Lee’s Summit din Kansas City in 2020. Pentru al doilea furt a fost eliberata conditionat in noiembrie 2021.

Potrivit documentelor inaintate tribunalului, biletul inmanat casierului cerea „13.000 de bancnote mici” si adauga: „Multumesc, imi pare rau, nu am vrut sa te sperii”.

Femeia i-ar fi spus casierului sa nu numere banii si „doar sa-i dea” ei.

Imaginile camerelor de securitate au surprins-o, de asemenea, lovind tejgheaua si cerandu-i casierului sa se grabeasca, au spus procurorii.

Martorii au spus ca suspecta era imbracata in gri, purta manusi de plastic, o masca N95 neagra si ochelari de soare negri, potrivit City Star.

Procurorii au spus ca atunci cand politistii au oprit-o, la mai putin de 3 kilometri distanta, femeia mirosea puternic a alcool si avea bani imprastiati pe podeaua masinii, fiind agresiva cu politistii.

„Este pur si simplu trist”, a spus seful politiei din Pleasant Hill, Tommy Wright, adaugand ca suspecta nu este diagnosticata cu nicio boala.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

3 ore ago

CTP, enervat dupa ce l-a vazut pe Burduja complimentandu-se cu Piedone: „Vrea sa se dea bine pe langa Voiculescu-Varanu, in nadejdea ca mai pica ceva…”

Cristian Tudor Popescu ii face un portret deloc magulitor lui Sebastian Burduja, candidatul PNL la…

16 minute ago

Premierul slovac Fico ramane in stare grava, dar stabila, poate vorbi

Premierul Slovaciei, Robert Fico, ramane in stare grava, dar stabila si poate vorbi putin, a…

3 ore ago

Rusia l-a expulzat pe atasatul militar britanic dupa ce Marea Britanie l-a expulzat pe omologul sau rus

Rusia a declarat, joi, ca il expulzeaza pe atasatul britanic al apararii si a promis…

58 de minute ago

Compania mama a facebook si Instagram se confrunta cu o investigatie europeana privind riscurile pentru siguranta copiilor

Site-urile de socializare Facebook si Instagram ale companiei Meta vor fi investigate pentru posibile incalcari…

3 ore ago