O atleta din Rusia si-a sters de pe contul de Instagram toate pozele in care apare alaturi de Putin, ca sa poata participa la competitiile internationale

externe

atleta, Rusia, fotografii sterse, Vladimir Putin, cont Instagram, concursuri internationale

Atleta rusa Elena Isinbaeva sia sters de pe contul de Instagram toate fotografiile in care aparea alaturi de presedintele rus Vladimir Putin. Majoritatea lor fusesera postate in noiembrie 2017, inainte de alegerile prezidentiale, cand sportiva se lauda ca face parte din „echipa lui Putin”.

Totodata, ea a sters de pe contul sau fotografiile facute in timpul unei calatorii in Crimeea, in care sustinea ca aceasta peninsula face parte din „trupul Maicii Rusia”, ca si felicitarea trimisa cu prilejul zilei de nastere a ministrului rus al Apararii, Serghei Soigu.

In plus, numele atletei a disparut din sectiunea dedicata membrilor de partid importanti, de pe site-ul de internet al partidului lui Putin, Rusia Unita.

Reamintim ca Isinbaeva a parasit Rusia in luna iulie a acestui an, mutandu-se intr-o vila de lux din insula Tenerife si declarandu-si intentia de a se stabili in Spania. „Sunt o persoana pasnica, intotdeauna am fost si voi ramane asa!”, si-a explicat ea mutarea. Bloggerii rusi apreciaza insa ca toata aceasta „schimbare la fata” are mai curand de-a face cu dorinta sportivei de a putea concura in competitiile internationale, unde va evolua sub steag neutru, renuntand la orice legatura cu Rusia.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: