O candidata MAGA si infocata sustinatoare a lui Trump a recunoscut ca a fost arestata in tinerete pentru „promovarea prostitutiei”

externe

primar, MAGA, Donald Trump, prostitutie, rasism

O candidata la functia de primar in orasul Franklin din statul american Tennessee a recunoscut pe retelele sociala ca ar fi fost arestata in tinerete pentru „promovarea prostitutiei”.

Gabrielle Hanson, o republicana MAGA (Make America Great Again) si infocata sustinatoare a lui Donald Trump si a teoriilor conspirationiste, este in prezent consilier municipal in Franklin. Ea insista insa ca nu a avut habar ca lucra pentru o retea de prostitutie mascata atunci cand raspundea apelantilor la un chat telefonic, in perioada studentiei.

„Intr-o zi, politia a venit sa bata la usa mea”, a declarat Hanson intr-un videoclip postat la cateva ore dupa ce NewsChannel5 din Nashville s-a interesat de istoricul ei infractional. Hanson a spus ca urma cursurile Universitatii Southern Methodist University cand a acceptat un loc de munca pentru ceea ce ea credea ca este o agentie de modeling.

„In schimbul amanarii executarii pedepsei la care am fost condamnata am acceptat sa plec din statul Dallas, unde s-a intamplat acest lucru. M-am mutat la Chicago, unde mi-am reaprins dragostea pentru Hristos”, le-a spus ea sustinatorilor ei.

NewsChannel5, care a documentat cazul, a remarcat ca Hanson a desfasurat ceea ce ea a descris ca fiind o „campanie de moralitate”. Mandatul ei de consilier, ca si candidatura ei la primarie au fost marcate de numeroase controverse.

Ea a votat impotriva acordarii unui aviz pentru o manifestatie LGBTQ+ in Franklin in aceasta primavara si a fost criticata pentru ca a minimalizat linsajul negrilor din perioada sclavagista a Americii. De asemenea, a fost acuzata ca a raspandit informatii false despre carnagiul de la Covenant School.

Mai recent, Hanson a trebuit sa raspunda la acuzatiile potrivit carora ar fi sustras si postat pe retelele de socializare o fotografie a unor femei de culoare despre care sustinea in mod fals ca o sustin in cursa pentru primarie; ulterior, femeile respective au negat orice implicare in campania ei, sustinand ca Hanson le-ar fi folosit imaginea fara acceptul lor.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: