O celebritate europeana se alatura protestatarilor din Piata Victoriei. Concert de sustinere: „Gustul pentru libertate nu poate fi indepartat cu gaze lacrimogene” – Video

news

Pianistul Davide Martello se va alatura protestatarilor din Piata Victoriei si va sustine un concert in fata Guvernului. „Gust de libertate”, se intituleaza evenimentul la care va participa pianistul.

„La aproape o luna de la evenimentele din 10 august, ne intalnim in acelasi loc ca sa demonstram ca suntem multi, uniti si puternici, si ca gustul pentru libertate nu poate fi indepartat nici cu gaze lacrimogene, nici cu pulane, nici cu tunuri cu apa.

De asemenea, e un bun prilej sa le aratam ca ii vedem in continuare, stim ca singura lor preocupare este cum sa dea OUG pentru amnistie si gratiere si nu vom permite asa ceva.

Alaturi de noi se va afla, de la ora 19:00, cel care si-a dus pianul pentru a canta in multe zone de conflict din lume (in Piata Taksim din Istanbul, la Battaclan, in Euromaidanul din Kiev sau in Afghanistan) – Klavierkunst – Davide Martello. Este important sa pastram tacerea pentru a putea asculta cantecul sau pentru libertate si justitie.

Ne vedem Sambata 8 septembrie de la ora 18:00 in Piata Victoriei cu gust de libertate si respect pentru victimele abuzurilor”, anunta „Coruptia ucide” pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: