O cunoscuta jurnalista, catre Victor Ciutacu: „Nu meriti nici macar un scuipat. Poti sa te zvarcolesti in jegul pe care-l imprastii”

news

Victor Ciutacu, Catalin Tolontan, Gazeta sporturilor, 200.000 de euro, an electoral

Jurnalista Oana Dobre Dimfote ii raspunde lui Victor Ciutacu. Intr-o rafuiala pe Facebook cu sotul jurnalistei, Ciutacu a intrecut orice limita a decentei si a invocat boala si moartea mamei Oanei Dobre Dimofte.

„Zilele mamei mele au fost tinute de Dumnezeu si de medici. Faptul ca amesteci boala si moartea maica-mii intr-un scandal de Facebook imi arata ca nu meriti nici macar un scuipat. (…)

Din acest motiv, Victor Ciutacu inceteaza sa existe, din acest moment, pentru mine. Pentru fraza aia, despre mama. Poate sa se zvarcoleasca in jegul pe care il imprastie pana se sufoca si sa elucubreze orice are chef. Eu nu mai vorbesc decat cu oameni. Pentru ca incerc sa fiu mai putin proasta”, raspunde jurnalista.

Iata mesajul integral postat de Oana Dobre Dimofte.

„Bai, proasta am fost cand am incercat sa gasesc circumstante atenuante unor oameni! Proasta am fost cand credeam ca sunt oameni, de fapt! Proasta am fost cand am crezut ca putem avea opinii diferite si totusi sa ramanem fiinte umane! Proasta am fost cand credeam ca oamenii nu sunt amnezici! Ca nu vor indrazni sa faca din negru alb! Ca nu vor avea stomac sa elucubreze intr-un asemenea hal.

Pot sa inteleg ca e nasol. Cu falimentul la usa, nimeni nu poate fi fericit.
DAR

Asa cum am mai povestit, nimeni nu mi-a dat vreodata o paine. Nu am cerut in viata asta un job si am dovezi pentru asta. Nu m-am cerut la televizor niciodata, am mers doar invitata si doar acolo unde nu mi s-a pus botnita. Cand n-a mai fost cazul, n-am mai mers.

Zilele mamei mele au fost tinute de Dumnezeu si de medici. Faptul ca amesteci boala si moartea maica-mii intr-un scandal de Facebook imi arata ca nu meriti nici macar un scuipat.

Salariile mele au fost in urma unor oferte, nu in urma unor solicitari ale mele sau ale oricui altcuiva. Niciodata nu le-am negociat. Si, de fiecare data, le-am muncit. Cinstit. Niciodata nu le-am indexat cu vreo spaguta.
Barbatul meu a castigat, in majoritatea timpului, mai mult decat mine.

Nu datorez nimanui decontul asta, dar nici nu am de ce sa il ocultez. Mai ales ca incerc sa demonstrez cat de proasta am fost.

Sper ca e de inteles de ce oamenii care au dat like acestei mizerii au zburat, deja, din lista mea. Pentru ca, in fiecare zi, incerc sa fiu mai putin proasta. Din acest motiv, Victor Ciutacu inceteaza sa existe, din acest moment, pentru mine. Pentru fraza aia, despre mama. Poate sa se zvarcoleasca in jegul pe care il imprastie pana se sufoca si sa elucubreze orice are chef. Eu nu mai vorbesc decat cu oameni. Pentru ca incerc sa fiu mai putin proasta”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: