life

O femeie a fost arestata dupa ce a incercat sa-i fure cadourile de Craciun lui Robert de Niro

O femeie a fost arestata de politia din New York dupa ce a intrat in apartamentul lui Robert de Niro si a incercat sa ii fure cadourile de sub brad, potrivit postului local ABC7 TV, citat de The Guardian.

Politia a arestat-o pe Shanice Aviles, in varsta de 30 de ani, dupa ce ar fi fost zarita de politisti intrand in casa lui De Niro, la ora locala 02.45. Femeia mai fusese arestata, ultima oara cu doar 11 zile in urma, fiind implicata in alte sase spargeri, asa ca atunci cand au vazut-o incercand mai multe usi, oamenii legii au urmarit-o pana cand a intrat intr-o casa.

Resedinta s-a dovedit ca apartinea lui De Niro, iar Aviles a fost surprinsa inauntru luand cadouri de sub bradul de Craciun si indesandu-le intr-o sacosa. „Toata agitatia l-a trezit pe De Niro, care a coborat sa vada ce se intampla”, insa cei doi nu au interactionat, a spus ABC.

Urmareste-ne si pe:
Camelia Stanciu

Share
Published by
Camelia Stanciu

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

7 ore ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

6 ore ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

8 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

8 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

9 ore ago