„Stiu sa inot”. O femeie a intrat in mare cu un cadru ajutator, a fost salvata in ultimul moment de salvamari – VIDEO

news

Eforie Nord, femeie, cadru ajutator, valuri, salvamar, inec, salvare

Dupa tragediile produse in ultimele zile pe Litoral, cand mai multe persoane s-au inecat din cauza valurilor puternice, am putea fi tentati sa credeam ca romanii si-au invatat lectia si stau pe tarm cand salvamarii ridica steagul rosu. Ei bine, nu este deloc asa, caci manifestarile de iresponsabilitate continua. „Campioana” in acest sens pare sa fie o femeie care a intrat in apa sprijinindu-se pe un cadru ajutator si a fost la un pas sa se inece.

Femeia, aflata pe plaja din Eforie Nord, a fost salvata in ultima clipa de la inec de salvamari si turisti. Ea a fost doborata de valuri in doar cateva secunde dupa ce a intrat in mare. Sotul ei a incercat sa o ajute, dar nu a reusit. Din fericire, salvamarii au vazut cele intamplate si au intervenit imediat. Chiar si asa insa, femeia tot a refuzat sa iasa din apa. Ea a recunoscut ca a gresit, dar a adaugat ca stie sa inoate.

„Dupa ce a cazut am mers acolo si a zis ca se descurca singura. Vedea ca nu rezolva nimic cu ce incearca sa faca si degeaba. Abia ne-a lasat. Ea a intrat in apa, le-am zis sa vina mai la mal pentru ca sunt valurile foarte puternice si o vor darama. N-au vrut sa inteleaga si intr-un final au daramat-o. Nu se putea ridica, asta le-am zis si eu si am fost si acum si le-am zis sa iasa pe mal si au zis ca nu, ca e ok. Degeaba, in zadar. Pentru ca sunt curenti, sunt gropi, de asta nu suntem de acord cu intratul in apa. Dar, dupa cum puteti observa, nimeni nu asculta”, a declarat un salvamar.

Femeia cazuta in apa a spus ca nu i-a fost teama: „Nu, pentru ca stiu sa inot, dar intr-adevar trage foarte tare apa si recunosc ca am facut o greseala. Au sarit si domnii si imediat m-au ridicat.”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: