O femeie din Arad a gasit un portofel cu 500 euro si 800 lei si l-a returnat: „Poate are greutati, sa nu-si faca inima rea ca a pierdut banii si actele”

news

Inspectoratul de Politie Judetean Arad anunta ca o femeie din Galsa a gasit un portofel cu cu 800 de lei si 500 de euro pe care a tinut sa il returneze proprietarului.

„Lucru mare-i omenia, mai de pret ca bogatia”, arata IPJ Arad intr-un comunicat de presa.

„Omenie, cinste, onoare… aceste calitati ale noastre ies la iveala in momentele cand suntem pusi in fata unor alegeri. La fel s-a intamplat in ultima zi a lunii ianuarie, cand doamna Lacramioara Balint, din Galsa, a gasit un portmoneu cu 800 de lei, 500 de euro si documentele personale ale unui barbat din Masca.

Fara sa stea pe ganduri, a sunat la Biroul Politiei Comunale Siria, si a povestit colegului nostru ca a gasit un portmoneu, si s-ar bucura daca banii si documentele ar ajunge cat de repede la proprietar, poate are greutati… sa nu-si faca inima rea ca a pierdut banii si actele.

Politistii au mers la casa doamnei Lacramioara, unde au asteptat, impreuna, sa ajunga si proprietarul portmoneului, care n-a contenit sa multumeasca pentru acest gest. Aceasta este o poveste cu final fericit, si ne bucuram ca in comunitatile aradene avem oameni de o tinuta morala atat de inalta”, a trasmis IPJ Arad.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: