O femeie din Irlanda a pierdut sansa de a castiga despagubiri medicale de 800.000 de dolari dupa ce s-a aflat ca ea castigase un concurs de aruncat bradul de Craciun

externe

irlandeza, despagubiri, pierdere, concurs, brad de craciun

O femeie a pierdut cererea de despagubire pentru vatamare corporala in valoare de 823.000 de dolari dupa ce avocatii companiei de asigurari au gasit pe internet o fotografie in care ea apare castigand o competitie de aruncare a bradului de Craciun.

Kamila Grabska, in varsta de 36 de ani, a solicitat in instanta plata unor despagubiri considerabile din partea companiei de asigurari RSA Insurance, motivand ca din 2017, cand a suferit un accident de masina, are dureri de spate si de ceafa insuportabile, care au lasat-o in imposibilitatea de a lucra timp de mai bine de cinci ani, scrie Business Insider.

Grabska a mai spus ca nu-si putea cara copiii, nu putea sa termine treburile de baza sau sa ridice o geanta grea si ca, uneori, avea nevoie ca medicamentele sa ii fie aduse la pat din cauza durerilor.

Avocatii companiei de asigurari au avut insa rabdarea sa caute pe internet si au descoperit cu stupoare intr-un articol publicat de BBC ca aceasta castigase, in ianuarie 2018, deci la doar cateva luni de la accident, concursul de aruncat bradul de Craciun, desfasurat la Ennis, orasul ei natal.

Ulterior, femeia a recunoscut in fata judecatoarei Carmel Stewart de la Inalta Curte din Limerick, ca a castigat concursul, iar tribunalul a decis sa-i respinga imediat cererea de despagubiri.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: