O femeie din Statele Unite a fost condamnata la 106 de ani de inchisoare pentru ca si-ar fi torturat si infometat groaznic, aproape doi ani, copiii adoptivi. Sotul ei a primit 49 de ani de inchisoare

externe

abuz, tortura, mama vitrega, 106 ani de inchisoare, Delaware

O femeie din statul american Delaware a fost condamnata la 106 ani de inchisoare pentru ca si-a torturat cei doi fii vitregi alaturi de tatal natural al acestora. Biroul procurorului general din Delaware a anuntat intr-un comunicat de presa ca Mary Vinson, in varsta de 46 de ani, a fost condamnata de un judecator de la Curtea Superioara la 106 ani de inchisoare, dupa ce a pledat vinovata la mai multe acuzatii de abuz asupra copiilor, tentativa de abuz asupra copiilor, rapire, tentativa de agresiune si punerea in pericol a bunastarii unui copil, printre alte acuzatii.

Sotul ei, Charles Vinson, in varsta de 37 de ani, a primit, de asemenea, 49 de ani de inchisoare pentru acuzatii care includ abuz asupra copiilor, rapire, punerea in pericol a bunastarii unui copil, act de intimidare si conspiratie. Potrivit biroului procurorului general, copiii cuplului – unul avea 10 ani, iar celalalt avea intre 11 si 13 ani in timpul abuzului – au fost „violent si repetat” agresati fizic de catre cuplu. Actele de abuz au fost surprinse pe video de „camerele de luat vederi pe care parintii le-au plasat in camera copiilor”.

Unele dintre formele de abuz pe care copiii au trebuit sa le suporte au inclus statul in picioare pentru perioade lungi de timp si faptul ca au fost hraniti fortat sau nu au fost hraniti deloc. Ca urmare, copiii au fost „spitalizati de mai multe ori”. „Acesti copii au trecut prin iad”, a declarat procurorul general Kathy Jennings intr-o declaratie. „Acum, ei nu trebuie sa isi mai faca niciodata griji cu privire la abuzatorii lor”.

„Faptele sunt infricosatoare. Sa stim ce au trait acesti copii ne apasa pe toti. Sunt recunoscatoare procurorilor si fortelor de ordine care i-au salvat de la aceasta tortura.”

Potrivit revistei People, procurorii au sustinut in instanta ca cei doi copii au fost abuzati pe parcursul a 20 de luni, incepand cu inceputul anului 2020. Divizia de servicii familiale a preluat in cele din urma custodia copiilor in octombrie 2021, dupa ce acestia au fost spitalizati de mai multe ori pentru malnutritie severa.

Avocatii lui Vinson au sustinut ca acesta a fost manipulat de sotia sa pentru a le face rau copiilor sai si „recunoaste ca si-a dezamagit fiii”, a relatat publicatia citata.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: