O fetita de 2 ani ratacita in padure a fost gasita de salvatori dormind si avand drept perna unul dintre cainii familiei

externe

fetita, ratacita, padure, caine, perna

O fetita in varsta de 2 ani care  scapat de sub supravegherea parintilor si a a plecat de acasa, intr-un orasel izolat din statul american Michigan, alaturi de doi caini ai familiei, a fost gasita in padure cateva ore mai tarziu, dormind pe cainele mai mic ca pe o perna de blana, a anuntat politia statala.

„Ea s-a intins si a folosit unul dintre caini ca perna, iar celalalt caine s-a intins chiar langa ea si a tinut-o in siguranta”, a declarat locotenentul Mark Giannunzio. „Este o poveste cu adevarat remarcabila”.

Politistii au folosit drone si caini politisti in cautare, in timp ce politia locala si cetateni atat din Michigan, cat si din Wisconsin, statul invecinat, au ajutat la cautarea fetei in imensa zona impadurita care inconjoara localitatea natala a fetitei.

Politistii de la postul Iron Mountain al politiei statului Michigan fusesera chemati la o casa din zona Faithorn din comitatul Menominee miercuri, in jurul orei 20.00, dupa ce fata s-a ratacit.

In jurul miezului noptii, unul dintre salvatori, aflat pe un ATV a gasit-o pe fata in padure, la aproximativ 5 kilometri de casa ei, a declarat politia statala.

Giannunzio a declarat ca fata a fost verificata de personalul medical si parea sa fie in stare buna de sanatate. Faithorn este un orasel neincorporat, situat la est de granita cu statul Wisconsin si la aproximativ 97 de kilometri sud-vest de Marquette, Michigan.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: