O fetita de 9 ani si-a facut SCHIMBARE DE SEX. Parintii sunt INCANTATI

life

Milla, o fetita de noua ani care traieste in Australia, a realizat ca feminitatea nu o reprezinta, asa ca impreuna cu parintii a luat decizia de a se transforma in baiat.

Milla a beneficiat de un puternic sprijin din partea mamei, Renee Fabish, care ulterior a si realizat un clip cu transformarile ei, filmul fiind postat pe internet. „Explica schimbarile majore prin care trec Milla si familia. Milla are nevoie de sprijinul nostru mai mult decat oricand”, este mesajul cu care mama a postat filmul.

„Inca de la doi ani, Milla se considera ca fiind fata-baiat. Ea insista sa poarte haine pentru baieti, nu am avut nicio problema cu asta. Toti ne spuneau ca este doar o faza, ca doar se joaca de-a baiatul si ca o sa treaca. Insa sexul cu care s-a nascut nu o defineste, nu este in acord cu ce simte. S-a nascut femeie, insa creierul o identifica drept barbat”, a mai explicat mama fetei.

La randul ei, fetita povestea ca a trecut prin momente foarte grele, fiind terorizata la scoala. „Copiii ma necajeau tot timpul, imi spuneau ‘shim’, ‘gay girl’ sau ‘ciudata’. Oamenii nu ma inteleg, nimeni nu vrea sa fie prieten cu mine… Asa ca am decis sa fac urmatorul pas, de acum vreau sa traiesc si sa fiu cunoscuta ca baiat. Sper sa am parte de sprijinul vostru”, le-a spus fetita de noua ani parintilor.

„Am sprijinit-o din tot sufletul, singurul lucru care s-a schimat pentru noi este modul in care ii pronuntam numele”, a daugat mama ei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: