O firma din Voluntari, detinuta de Adriana PANDELE, a castigat o licitatie la Primaria Capitalei

politica

O firma din Voluntari, detinuta in proportie de 75% de Adriana Pandele, a castigat o licitatie organizata de Primaria Bucuresti pentru achizitia de barcute, vaporase, caiace si hidrobiciclete pentru activitati de agrement pe lacurile Floreasca si Tei, anunta hotnews.ro. Firma distribuia pana acum cornuri si mere in scolile din judetele Ialomita, Teleorman, si in sectoarele 2 si 3 din Capitala.

Potrivit site-ului de licitatii publice, valoarea contractului este de circa 1,8 milioane lei, licitatia fiind castigata de firma ASTRA BUCURESTI & CO PROD SRL, singura participanta.

De cele 1,8 milioane lei, municipalitatea ar urma sa achizitioneze: 32 echipamente windsurfing, 30 echipamente Kite-surfing, 20 de caiace cu un loc, 20 caiace cu doua locuri, 50 de barcute, 50 de hidrobiciclete, 8 turnuri pentru salvamari si echipamentul necesar pentru interventii, 72 biciclete si un vaporas turistic. Achizitia se face in cadrul proiectului de amenajare a unui circuit turistic pe Lacurile Floreasca si Tei, proiect ce trebuia realizat initial pe fonduri europene.

Contractul a fost atribuit pe 29 iunie, prin licitatie deschisa, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai mic. La licitatie a participat insa o singura firma – ASTRA BUCURESTI & CO PROD SRL.

Potrivit datelor de la Ministerul de Finante, firma are ca obiect de activitate fabricarea painii, fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie. Are doi angajati, iar in 2015 a avut o cifra de afaceri de 4.299.596 si profit net 19.787, desi are zeci de contracte cu statul.

Potrivit datelor de la Ministerul de Finante, firma are sediul pe Str. GALATA nr. 55, Oras Voluntari.

SC Astra Bucuresti & Co Prod SRL este detinuta de Emilia Zimbresteanu – care are 25% din actiuni si de catre Adriana Pandele, cu 75% la suta din actiuni, care e si administratorul firmei.

Proiectul de „amenajare a unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei (si zona adiacenta lor)” prevede legarea lacurilor Floreasca si Tei printr-o ecluza si amenajarea unui circuit turistic cu piste de biciclete, amfiteatru si debarcader. Acesta trebuia finalizat pana la finalul anului 2015, fiind realizat cu fonduri europene. Primaria Capitalei a pierdut finantarea europeana, circa 20 milioane de lei din valoarea totala de 88 milioane lei deoarece nu a reusit sa termine lucrarea la timp, in acest moment fiind realizat 50% din proiect.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: